Любо Киров пусна видеото на втория сингъл от новия си албум.

Песента е озаглавена “Летим”, а заглавието Любо обяснява с думите:

“Много често започнах да получавам обратна връзка, че “Летим” е най-любимото парче на всички, които имат албума. Няма как да скрия, че това е и моят фаворит. Затова реших, че именно тази песен ще е следващият знак и реверанс към моята публика”, споделя той. 

Видеото към “Летим” е отново безкомпромисно и е режисирано от Кирил Киров–Кико с оператор Андрей Андреев. В главната роля влиза една от най-известните и атрактивни български двойки - актьорът Наум Шопов и приятелката му Теа Минкова, които за първи път ще видим заедно на екран и то в много страстни сцени.

Когато Любо се обажда на Теа и Наум с покана да се снимат в неговото видео, те с вълнение му споделят, че преди два месеца са си купили албума и “Летим” още от първото слушане става най-пусканата песен вкъщи. С огромно удоволствие приемат да участват.     

Любо Киров обяви и дата за голям концерт в зала 1 на НДК, който ще се състои на 28.02.2019 г. и който е логично продължение на препълнените зали след лятното му турне.

Албумът на Любо Киров, озаглавен Както преди, е наличен наCD и червена винилова плоча в Musicmall.bg.

"Важното, казано на глас" всеки делничен ден между 18:00 и 19:00 часа в ефира на bTV Radio с водещи Лили Ангелова и Диана Хаджийска.