bTV и „Междинна станция“ започнаха работа по новия български сериал на телевизията, в който главен персонаж е знаковият морски курорт „Слънчев бряг“. Новината бе обявена от главния изпълнителен директор на bTV Media Group Флориан Скала на голямото парти, на което медийната група отпразнува успешния старт на есенния ТВ сезон заедно с партньори, журналисти, лицата от ефира на bTV и много приятели.

„Щастлив съм да съобщя, че вече работим по следващия си първокласен проект в областта на телевизионното кино – романтичната комедия „Слънчев бряг“, с участието на някои от най-любимите български актьори, познати от ефира на bTV. Зрителите ни могат да очакват още една висококачествена локална продукция в каналите на bTV Media Group“, коментира Флориан Скала.

„Слънчев бряг“ е предназначен за седмично излъчване и е още едно доказателство за стремежа на bTV винаги да предлага  на своите зрители качествено и разнообразно съдържание на всички платформи. В едноименната поредица, чиито снимки вече са в ход, участват млади звезди на българското телевизионно кино, станали любимци на публиката с първите оригинални сериали на bTV. Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Явор Бахаров, Евелин Костова, Боряна Братоева, Лидия Инджова и др. са сред кино талантите, които ще си партнират с големи имена от различни поколения артисти, за да представят на любителите на българските сериали вълнуващи истории от живота в морския курорт.

Режисьор е младият талант Димитър Димитров, който е работил по успешни български филми. „Слънчев бряг“ ще пренесе зрителите и онлайн потребителите на bTV Media Group в пъстрия свят на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации в цяла Европа. Сериалът ще повдигне завесата към потайностите на хотелиерския и туристическия бизнес, пречупени през личните истории на персонажите.