Музикалното радио на bTV Radio Group - радио N-JOY за пореден път е на върха на летните слушателски класации, сочат последните социологически проучвания на ГАРБ[1]. Според проучването на пипълметричната агенция, N-JOY достига до над 1 148 000 души на възраст 15 – 69 години всеки месец. Хитовата музика и свежите водещи са рецептата за добро настроение, според слушателите на радио N-JOY.

Най-популярната радиостанция е на  първа позиция и по продължителност на слушаемостта[2], като води с над 6 минути второто радио в класацията. N-JOY е номер едно избор и във възрастовите категории 15 – 25, 15 – 54, 18 – 34 и 25 – 45 години в градска среда.

Припомняме, че всички фенове на хитовата радиостанция могат да видят мобилното студио на радиото в мащабната кампания N-JOY Summer,  което в момента пътува из любими дестинации по българското Черноморие и редица планински региони. Кампанията, която дава шанс на всички да се докоснат до емблематичните водещи – Инспектор N-JOY, слънчевата Нейа и чаровната Деси, както и да се включат в игрите от N-JOY Summer, приключва на 2-ри август 2019. Повече за нея можете да научите на сайта на радиото или в страниците на N-JOY във Facebook и Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[1] По данни на пипълметричната агенция ГАРБ на радио N-JOY за месец май 2019г.

[2] По данни на пипълметричната агенция ГАРБ на радио N-JOY за месец май 2019г., категория 18-34 годишни за слушани минути средно на ден;