„Аз съм част от този отбор, защото му вярвам, а не защото съм партиец. Ако видя и минимален знак, че този отбор не е ок, аз ще се махна. До този момент обаче аз такава индикация не съм видял. За сметка на това обаче видях цялата мръсна машина впрегната срещу усилията, които ние полагахме за това време, и това е едно от нещата, които ме карат да продължа.“ Това каза в ефира на bTV Radio Христо Петров, кандидат-депутат от „Продължаваме промяната“ и водач на листата им в 25 МИР-София.

„Аз мога да бъда гарант за хората около мен. Понеже хората около мен, с всички им несъвършенства, те не са крадци“, допълни той.

Цялото интервю с Христо Петров пред водещата Тереза Захариева може да чуете в прикачения звуков файл.

    По време на предизборната кампания bTV Radio ви срещa с представители на гражданската квота и водачи на листи на 8 партии, които са на челните места в последното изследване на "Маркет линкс". Националното проучване е финансирано и реализирано съвместно от БТВ и Маркет Линкс, проведено сред сред 1024 лица над 18 г. в страната, в периода 17 - 23 септември тази година по методите на пряко- лично интервю и онлайн анкета. Според него, ако изборите бяха днес ГЕРБ/СДС биха получили 23,7% от гласовете, “Продължаваме промяната” – 16,9%, ДПС – 12,3, БСП - 9,9%, “Възраждане” – 8,7, Демократична България – 7,8%, “Има такъв народ” - 3.9%, “Български възход” – 2,5.