“Надявам се утрото да е по-мъдро от вечерта. Разговорите трябва да продължат и утре, но за нас е по-важно дискусиите и разговорите да са от трибуната на Народното събрание, за да са видими пред всички български граждани. Няма да допуснем да върнем отново ГЕРБ на власт, като се съберем с тях и подкрепим техен председател” Това каза в ефира на bTV Radio Искрен Арабаджиев - депутат от “Продължаваме промяната”.

Попитан за предложението на съпредседателя на “Демократична България” Христо Иванов за ротация на председателския пост на ГЕРБ- СДС и “Продължаваме промяната”, той каза: “Малко ми звучи като ротационно управление. Ще обсъдим всички варианти, защото управление е необходимо на страната, но ще видим кой е най- добрият вариант. На първо четете - не смятам, че е удачно ротационно председателство на НС”, допълни той.   

“Това, което ме притеснява е, че БСП в първия ден вкараха законопроект за връщане на хартиеното гласуване. Мен лично ме притеснява като народен представител от област Ловеч и съм свидетел до какво може да доведе връщането на хартиената бюлетина”, каза още Арабаджиев.

Цялото интервю с Искрен Арабаджиев може да чуете в прикачения звуков файл.