На 14 ноември пълнолетните българи отново ще се изправят пред урните, за да участват в уникалния за съвременната ни история вот - едновременно за 6-ия президент и за 47-ия парламент на България. Новите избори ще бъдат решаващи, а всичко най-важно можете да следите на всички bTV платформи. Във „Важното, казано на глас“ ви представяме хората, които стоят зад кандидат-президентските двойки и са част от инициативните комитети и щабовете им.

„Това е единствената българска кандидат-президентска двойка. Те са българските кандидати, защото зад тях не стоят чужди държави и посолства, олигарси и различни неправителствени организации, покровителствани от различни държави. Доц. Милен Михов и Мария Цветкова са достойни хора.“ Това каза в ефира на bTV Radio  Юлиан Ангелов, председател на щаба на кандидатите на ВМРО за Дондуков 2 - доц. Милен Михов и Мария Цветкова.

„Приоритети ни са за суверенна България, силна българска армия и отбрана. Приоритет, също така, са и проблемите на хората с тези спекулативни цени на ток, вода и всичко останало. Президентската институция може да се намеси във всичко това с разширяване на правата й. Т.е. президентската институция да има повече права с промяна в Конституцията“, допълни той.

Чуйте цялото интервю на Тереза Захариева с Юлиан Ангелов тук.