„Създадохме партия „Възраждане“ преди седем години с единствената цел да се борим да спасим нашата родина, която потъва и все повече изпада от всякакви класации и сме приравнени с държави от Африка.“ Това каза в ефира на bTV Radio Цончо Ганев - водач на листата на ПП „Възраждане“ за 1 МИР Благоевград и 2 МИР Бургас.

„Връщане към нормалността, възмездие, наказание, възстановяване и възраждане.“ Това са приоритетите на партията, които изброи пък Пламен Пасков - водач на листата на партията в 29 МИР Хасково.

И двамата изразиха позицията, че не са съгласни с COVID мерките и е необходимо преразглеждането им.  

„Бизнесът е пред унищожение, бизнесът е смачкан. Зелените паспорти доведоха до там, че сметките на бизнеса продължават, а клиенти няма да има“, допълни Цончо Ганев.

Чуйте цялото интервю на Тереза Захариева с Цончо Ганев и Пламен Пасков.

Всеки четвъртък в ефира на bTV Radio ще представяме по един водач на листа и един представител от гражданската квота на партиите и коалициите в парламентарния вот. Всичко това се случва по специален регламент. Поканени са първите осем партии и коалиции според последното проучване на Алфа Рисърч. То е проведено в периода 4 – 10 октомври 2021г. и се реализира със собствени средства на агенцията. Проучването е направено сред 1123 пълнолетни граждани от цялата страна. Използвана е стратифицирана двустепенна извадка с квота по основните социално-демографски признаци. Информацията е събрана чрез пряко стандартизирано интервю с таблети по домовете на анкетираните лица.