„Само 15 секунди ми трябваха, за да реша дали да застана зад кандидат-президентската Панов-Касимова.“ Това каза в ефира на bTV Radio спортният журналист Камен Алипиев-Кедъра, който е част от Инициативния комитет на кандидатите за Дондуков 2 Лозан Панов и Мария Касимова-Моасе.

„Разпознах в тази кандидат-президентска двойка хора, кои мога да сметна за единомишленици. Хора, които бих подкрепил. Затова и колебанието ми беше толкова кратко. Аз в продължение на доста години съм подкрепял всички инициатива на Правосъдие за всеки. Много ясно осъзнавам, че правосъдната реформа, независимите съд и прокуратура, са изключително важни, ако искаме въобще да си подредим къщата,    а тя не е никак добре подредена в последните години“, допълни той.

Той заяви още, че е много важно политиците да се заемат с COVID кризата.

„Нещата вървят вече към физическо оцеляване. Вече дори не става дума за политика“, каза той.

Чуйте цялото интервю на Тереза Захариева с Камен Алипиев:

На 14 ноември пълнолетните българи отново ще се изправят пред урните, за да участват в уникалния за съвременната ни история вот - едновременно за 6-ия президент и за 47-ия парламент на България. Новите избори ще бъдат решаващи, а всичко най-важно можете да следите на всички bTV платформи. Във „Важното, казано на глас“ ви представяме хората, които стоят зад кандидат-президентските двойки и са част от инициативните комитети и щабовете им.