На 14 ноември пълнолетните българи отново ще се изправят пред урните, за да участват в уникалния за съвременната ни история вот - едновременно за 6-ия президент и за 47-ия парламент на България. Новите избори ще бъдат решаващи, а всичко най-важно можете да следите на всички bTV платформи. Във „Важното, казано на глас“ ви представяме хората, които стоят зад кандидат-президентските двойки и са част от инициативните комитети и щабовете им.

“Мерките, които виждаме нямат здравни цели. Те са в разрез с Конституцията на страната. Не само самите мерки, а и начинът, по който са наложени. Точно заради това Волен Сидеров вкара не една, а две жалби срещу здравния фашизъм в Министерски съвет. Минаха седмици и ние очакваме отговор”. Това каза в ефира на bTV Radio Кристиян Димитров от Щаба на кандидат-президентската двойка Волен Сидеров - Магдалена Ташева.

“Това, което се случва с страната ни, се случва и в глобален план. Икономическата и здравната криза са една, защото мерките, които виждаме нямат здравни цели. Трябва да скъсаме с тази илюзия. Всъщност целите са по-скоро икономически”, допълни той.

Цялото интервю на Лили Ангелова с Кристиян Димитров чуйте тук: