“За 4 години съм имал 3 срещи със Слави Трифонов. Това отцепничество и това предателство имаше някакъв смисъл, защото след нашето предателство Слави си остави телефона на всички останали депутати от парламентарната група. Допреди седмица никой от нас не го имаше” Това заяви в ефира на bTV Radio независимият депутат Светлин Стоянов, който беше от парламентарната група на ИТН.

 “Не съм се чувал с Кирил Петков по телефона, нито с някои от представителите на “Продължаваме промяната”. Не са ме убеждавали, изборът си е лично мой. Вече като се отцепихме ми казаха, че може да ми осигурят охрана, отказах. Стоя зад думите си и съм готов да мина на полиграф”, каза още той. 

  “Очаквам още депутати от ИТН да напуснат групата. Там останаха много разумни и свестни хора, които по един или друг начин също са притискани. Сега им обещават, че при следващите избори ще бъдат водачи на листи, ако останат. Имам информация за достатъчно депутати, които се двоумят как да гласуват, за да не мине вотът на недоверие”, допълни Стоянов.       

Цялото интервю със Светлин Стоянов пред водещата Лили Ангелова може да чуете в прикачения звуков файл.