На 15 юни се проведе премиера на постановката "На живо". В нея Александра Сърчаджиева разкрива душата си и най-съкровените мигове в живота ѝ.

„Не мога да опиша чувствата и емоциите, които бушуваха в мен на финала. Даже вчера се събудих с едно много особено усещане, което никога не съм изпитвала до момента. Изпитах някаква лекота и мекота…не мога да го опиша. Това, което усетих, е че всички заедно преживяхме един катарзис. Любовта, с която тези хора ме гледаха на финала, беше огромна, за което им благодаря“, споделя актрисата за премиерата на представлението.

Сърчаджиева каза още, че за нея това не е роля, защото няма как човек да играе сам себе си. „Просто трябва да бъдеш себе си. Аз затова исках да направя това представление, за да покаже това, което съм аз - моята душа, моите емоции, моите борби“, казва тя.

Актрисата споделя, че основната причина да създаде това представление е да помогне и на други хора, които минават през трудни моменти в техния живот. „Аз съм сигурна, че първо ще помогна на себе си – чисто емоционално, преминавайки през определени моменти от моя живот. Но вярвам, и съм сигурна, че ще помогна на още някой друг отдолу - да знае, че има смисъл да продължи. Да знае, че трябва да изживее живота си, такъв какъвто е и животът му е в неговите ръце. Смисъл винаги има, но всеки трябва да го намери – за един е в човека да него, за друг е в детето му, за трети е в работа му, но има смисъл да се върви напред“, допълни Александра.

На финала тя сподели, че е благодарна за всяко едно нещо в живота си. „Аз имах огромна любов, невероятни отношения с майка ми, каквито съм си мислела, че имат всички хора, а то се оказа, че въобще не е така. Пепа беше наистина изключителен и невероятен човек…просто извънземна жена. Както казвам и в представлението „ Аз не познавам друга като нея“. Любовта, която имах с Иван, много хора я нямат никога през живота си. Така че, мога само и единствено да благодаря за всичко това. Разбира се, на мен ми беше изсипана по-концентрирано, но това е. Благодаря!“, завърши Сърчаджиева.