Какво ви очаква в периода 18.07 - 31.07.2022?

Представяме ви хороскопа на астролога Светлана Тилкова-Алена. 

ОВЕН

 През тези две седмици се заемете с разрешаването на неотложни задачи. Въпреки желанието да помагате се сблъсквате с проблеми, защото правите незаслужено и непоискано добро. Пред вас се очертава възможността да сключите изгоден договор.  Разправията с колегите ви е гарантирана, ако не сте компромисни и тактични. Не споделяйте плановете си, не променяйте графика си и избегнете неприятностите. Откажете делови разговори на трапеза. Здравето ви е нестабилно, заради непрекъснатите притеснения и липса на увереност. В личния живот се радвате на хармония.

 

ТЕЛЕЦ

 През двете седмици до края на юли не предприемайте несъгласувани промени на работното си място. Ако пътуванията са неотложни, бъдете внимателни, не превишавайте скоростта. Ще се изненадате от приходите си, които са причина за апетити към парите ви. Бъдете внимателни, защото вашата грешка да допуснете до себе си предатели носи сериозни загуби, морални и материални. Здравето ви е стабилно, но сте податливи на простуди и депресивни състояния. В семейните и лични отношения чувствата ви са споделени, но очаквайте проблеми, ако закъснявате след работа.

 

БЛИЗНАЦИ

 Предстоят ви две седмици изпълнени с размисли върху необичайни теми за разговор, насочили вниманието ви сякаш в друга Вселена. Не е изключено внезапно да решите, че непознатата и необичайна област ви е интересна, и да се заемете с нейното изучаване. Бъдете уверени в собствените си възможности и работете спокойно. Всички задачи, които сте планирали, са с положителни резултати.  Здравето ви е стабилно, въпреки емоционалното напрежение. Проблемите в семейството ви все още съществуват. Възстановете хармонията. Несемейните ще изживеят незабравима романтична среща.

 

РАК

 През следващите две седмици не прекалявайте с претенциите към колегите си, защото ще ги изнервите и отдалечите от себе си. Бъдете внимателни, ако искате да разчитате на подкрепата им. Стабилизирайте професионалните си постижения. Трудностите са преодолими, ако не се притеснявате. Внимавайте да не влошите финансовото си състояние.  Здравето ви се стабилизира. Не се вглеждайте в себе си и не си внушавайте сами болести, което е типично за вас, а като ви споходят обикновено забравяте, че сте сами сте си ги повикали. Не оставяйте без грижи и внимание любимите си хора, за да не се отдръпнат от вас.

 

ЛЪВ

 В дните от днес до края на месеца бъдете отговорни към задълженията си. Необходима е предпазливост в общуването с колегите ви. Стига да не си навредите сами, всичко се осъществява според очакванията ви. Не са изключени загуби, ако не сте предпазливи. Пътуванията са свързани с делови разговори и са успешни. Не ги отлагайте и не ги поверявайте на друг. Бъдете внимателни и предвидливи, ако сте се заели с нови задачи.  Имате нужда и от почивка, за да съхраните здравето си стабилно. Обърнете внимание на близките си. Търпението и тактът ви помагат да съхраните доверието, уюта и топлотата в своя дом.

 

 

ДЕВА

 През последните две седмици на месеца сте разочаровани, че около вас за пореден път са се оказали хора, които се стремят да ви използват. Творческото отношение към работата ви е единствената възможност да разчупите рутината, която дразни колегите ви.  Обмислете и обсъдете новите си идеи и си наложете умереност при разговори, действия, начинания. Трудностите са причинени от факта, че отказвате да анализирате изминалите месеци. Нервното напрежение вреди на здравето ви. Податливи сте на простуди. Възвеличаването на новите ви познати може да ви донесе проблеми, защото ще си помислят, че искате да се обвържете сериозно с тях.

 

 

ВЕЗНИ

 През първите дни на двуседмичния период се подгответе за неприятности, свързани с новите ви идеи и предложения. По-добре е да не споделяте плановете си и да не се хвалите със собствената си значимост. Наложете си спокойствие и ще успеете да възвърнете увереността си във вашите възможности. Започнатите занимания са успешни.  Ако сте спазили звездните изисквания, парите идват при вас, ако ли не – ви подминават. Здравето ви е стабилно. Пазете се проблеми, които са породени от преумора или несъгласие с начина ви на живот. Ако сте зад волана, бъдете внимателни на пътя, за да се предпазите от травми. В личния живот се радвате на хармония.

 

СКОРПИОН

 През двете седмици до края на юли бъдете внимателни. Прибързаността е забранена, дори и ако сте планирали начинания. Не се опитвайте да надхвърлите възможностите си. Не ви съветвам да се впускате в промени. Бъдете сдържани и не се поддавайте на делови предложения, обещаващи ви бърза печалба. Не се знае какво и как ще плащате след това.  Ще приключите проект, от който зависи бъдещият ви кариерен възход. Здравето ви е нестабилно, заради вашето лекомислено отношение към него. Спете повече и по-малко преживявайте. Обогатете организма си с витамини. Не бъдете резки в отношенията с близките си, ако сте допуснали изневяра.

 

СТРЕЛЕЦ

 В двете седмици до края на месеца  обмислете добре всичко, преди да поставите ново начало. Може да се наложи да работите повече, а след това, за ваша неприятна изненада, да ви изпратят в командировка. Бъдете готови за сблъсък с ваши конкуренти. Деловите срещи и разговори ви носят подкрепа и удовлетворение. Завършете задачите си, доколкото ви е възможно. Идеите ви, които се струваха на вашите колеги невъзможни за изпълнение ще се възприемат като интересни и осъществими. Здравето ви е добро. Не го съсипвайте! Не се притеснявайте за отношенията в семейството и не създавайте поводи за конфликти с претенциите си.

 

КОЗИРОГ

 През следващите две седмици сте притеснени от неочаквани трудности, причинени от делови партньори, с които сте уговорили неформална среща. Успехите в материално отношение са с вас, ако сте внимателни при подписването на договори. Осъществете нови делови запознанства, които ще ви помогнат да спечелите подкрепата на влиятелни личности и да разчитате на нея. Решавайте собствените си проблеми уверено и смело. Здравето ви е нестабилно. Несемейните ще срещнат подходящ партньор, но все пак е добре да вземат решение за задълбочаване на отношенията, след като се опознаят. В личен план се радвате на взаимност в чувствата.

 

ВОДОЛЕЙ

 От първия ден на двуседмичния период застанете стабилно на мястото си и не позволявайте на промените да ви повлекат в нежелана посока. Съдбата ви закриля, ако сте разумни. Избегнете прибързаните и рисковани действия.  Не прекалявайте с желанието си да постигнете краткосрочните си цели светкавично, защото ще се преуморите и след това дълго ще се възстановявате.   Бъдете прозорливи при провеждането на делови разговори, свързани с работата ви и подписването на дългосрочни договори. Обърнете внимание на здравето си. Съществува опасност от травми. В отношенията ви цари хармония. Радвате се и на взаимност в чувствата.

 

РИБИ

 В последните две седмици на юли сте в състояние да объркате всичко, с което се захванете. Отстранете грешките си и не бъдете наивни, надявайки се, че някой друг ще се справи вместо вас. Ще се сдобиете с информация, свързана с хора, които са ви засегнали. Стабилизирайте служебните си позиции. Бъдете инициативни и настойчиви. Не проваляйте изпълнението на поставените задачи и избегнете конфликтите. Мислете за собствения си, а не за чуждия интерес. Почивката и хармонията у дома са факторите, които ще възстановят силите ви. Вземете справедливо решение по отношение на чувствата си, което ще претворите в реалност.