Какво ви очаква в периода 04.07 - 17.07.2022? Представяме ви хороскопа на астролога Светлана Тилкова-Алена. 

 

ОВЕН

От първия ден на двуседмичния период проблеми на работното място, на които отказвахте да обърнете сериозно внимание са причина да се сблъсквате с трудности. Не се ядосвайте. При допълнителни задачи, които ви носят отлични приходи, не ги отказвайте и не мърморете. Може да се окажете в центъра на страничен конфликт, от който ще се изнервите до агресия. Бъдете внимателни в отношенията с партньорите си. Предпазвайте се от травми и простуди. Влюбени сте, но не сте готови да дадете показност на чувствата си и наранявате любимите си хора.

ТЕЛЕЦ

В началото на периода сте странно агресивни към колегите си. Досадихте им само защото искате да получите по-високо професионално признание. Отказвате да се примирите с поднесеното ви от Съдбата. Приемете, че няма как да промените ставащото в своя полза, и се примирете. Забравете устрема към победния си порив, въпреки че сте изцяло във властта на стремежа си към ново начало.  Радвате се на отлично здраве. Чувствата ви са споделени, ако не проявявате импулсивност и не сте прекалено агресивни към интимните си половинки.

БЛИЗНАЦИ

От първия ден на периода поставете началото на нови задачи. Помислете за обогатяване с нови възможности на бизнеса ви. Ще получите дългоочаквана информация от деловите си партньори.    Упоритостта ви е полезна в делови план. Справяте се отлично със задачите си и си гарантирате, че ще подобрите финансовото си състояние. Ще откриете нови области за изява, свързани с вашето образование. Здравето ви е както винаги стабилно, ако не си създавате напрежение, но зависи и от хармонията в отношенията ви. Проблеми с близките ви ще ви развалят настроението.

РАК

Двуседмичният период ви изненадва с делова среща, последвана от приятни новини, която ще предизвика очаквани, малки, но перспективни промени в живота ви. Професионалните ви изяви са впечатляващи. Проявата на егоизъм и нетърпимостта към идеи, с които не сте съгласни, ще усложнят отношенията с колегите ви. Не губете решителността си и въпреки трудностите използвайте възможността да блеснете с уменията си. Здравето ви е стабилно, ако не се впечатлявате от трудностите. След работа се приберете и си почивайте.

ЛЪВ

Този период ви изненадва с приходи. Пред вас неочаквано се разкриват  нови перспективи за професионална изява. Отнасяйте се предпазливо към предложенията, които не ви вдъхват доверие, въпреки че на хартия всичко е описано отлично. Не бързайте с положителния отговор. Повярвайте в силите си и ще се убедите сами на какво сте способни. Трудностите преодолявате с лекота. Здравето ви е стабилно, ако не се вживявате в проблемите си.  Не е изключено да си създадете проблеми с брачната половинка, заради невъзможност да се прибирате рано у дома.

ДЕВА

През двуседмичния период, ако заемате ръководен пост в държавна или собствена фирма и сте агресивни, рискувате да развалите отношенията с вашите подчинени, някои от които ще започнат да саботират общата ви работа. Съветвам ви да се предпазвате от кражба на документи и финансови загуби и от неприятности, свързани с желанието ви да уговорите срещи с влиятелни хора.  Обърнете внимание на здравето си. Не прекалявайте с алкохола и концентратите.  В личните отношения има какво да ви притеснява в последните дни, въпреки че са привидно стабилни.

ВЕЗНИ

През предстоящите две седмици не се поддавайте на емоцията, защото рискувате да развалите отношенията си на работното място, а след това и у дома. Бъдете предпазливи, когато давате обещания. Обмисляйте добре действията си, а след това преценете дали си струва да се заемете с постигането на поставената цел. Ще ви зарадва новина за финансов успех.  Здравето ви се стабилизира. Пазете се от травми.  Не са изключено нервни изблици, заради невъздържаното ви поведение, което никак няма да се хареса на близките  и любимите ви хора.

СКОРПИОН

През целия период от две седмици са възможни конфликти и недоразумения, които ще ви отнемат много сили. Полезно е да се съобразите с изискванията на работното място, които играят важна роля за създаване на добри колегиални отношения. Убедителни сте и с лекота ще наложите мнението си. Ще ви изненадат добри приходи.    Не проявявайте наивността си и не позволявайте да ви използват. Здравето ви се стабилизира. Не прекалявайте с алкохола. След работа отидете на ресторант с приятели, като вземете и брачната си половинка, ако вече сте семейни.

СТРЕЛЕЦ

 През първите две седмици на месеца ви е трудно, защото ви  притесняват неразрешени проблеми. Отложени делови задължения изискват да се заемете незабавно с тях. Проведете планираните разговори, не ги отлагайте за следващите дни. Ще бъдете в центъра на общественото внимание и с лекота ще достигнете привидно непостижимото. Новите запознанства са обещаващи. Всички ви възприемат в благоприятна за вас светлина. Не пропускайте да споделите успеха с любимите си хора и с вашето семейство. Здравето ви е стабилно, въпреки напрежението.

 КОЗИРОГ

 Двете първи седмици на месеца позволяват служебните разговори и общуването с ръководството да са ползотворни, ако не ви ядосат неочаквани разправии, които могат да съсипят доброто ви настроение и да престанете да обмисляте думите си.  Не ви съветвам да мислете за трудоемка работа и за работа по близки и далечни проекти. Не стройте фантастични кули и не градете планове, които са неизпълними. Песимистичното настроение ви  депресира. Заредете се с оптимизъм, за да не се разболеете, защото трудно ще се възстановите. Избягвайте изясняване на отношенията си с вашите близките си.

 ВОДОЛЕЙ

 В дните до 18 юли в никакъв случай не се заемайте с нови задачи под влияние на емоцията. Стабилизирайте постигнатото до момента и хармонизирайте отношенията с колегите си.  Заради прибързаност рискувате да си създадете неприятности. Търпението и желанието за компромиси са във ваша полза, за да преодолеете текущите проблеми.   Емоцията отново блокира шансовете ви за успех, ако не я овладеете. Здравето ви е стабилно, въпреки нервното напрежение. Семейните да се предпазват от флирт, който ще се превърне в сексуална връзка с разрушителна сила и ще съсипе брака им.

 РИБИ

 Двете седмици до 18 юли изискват да се приготвите за неочаквани, но закономерни делови затруднения в професионалните и в личните отношения. Финансовото ви състояние може да се влоши. Не се натоварвайте с непосилна работа. Не е изключено обещаващо лично запознанство по време на делова среща. Не сте застраховани и от разочарования. Въпреки това внимателно проведете полезни разговори. Радвате се на добро здраве. Семейството ви е засегнато от нежеланието ви да бъдете отговорни към задълженията си и да отделите време за пътувания с близките си. Сторете го на всяка цена.

Чуйте интервюто на Тереза Захариева с Алена.