Какво ви очаква в периода 15.09 - 30.09.2022?

Представяме ви хороскопа на астролога Светлана Тилкова-Алена.

ОВЕН

От днес до края на месеца, въпреки ретроградния Меркурий, периодът е благоприятен за обогатяване с нова информация. Възможни са конфликти, но ако сте търпеливи и знаете какво искате, ще изясните проблемите без много усилия. Завършете всички започнати занимания и обмислете планираните нови. През почивните дни  ще научите за проблеми при издаване на ваш научен труд, излязъл и зад граница и сте гневни с право. Не проявявайте емоция и не взимайте импулсивни решения. Внимавайте разходите си и не раздавайте заеми. Обърнете внимание на здравето си, което е нестабилно, заради проблемите с очите, предизвикани от работа пред компютъра или четене на лошо осветление. В личен план се радвате на спокойствие  и споделени чувства.

ТЕЛЕЦ

През дните от днес до края на месеца ще отхвърлите много работа, но резултатите няма да ви задоволят заради ретроградния Меркурий. Не сте доволни и от развитието на    подписаните договори и споразумения. Вероятността да се справите с начинанията е голяма, ако сте упорити и не се противопоставяте на вашите колеги или делови партньори. Предстоят ви промени. От вас зависи да ги превърнете в успех. Не  пътувайте. Преди да се доверявате на поднесената ви информация, я проверете лично.  Силите ви се възвръщат. Въпреки доброто здраве сте без настроение, защото сте преуморени. В личният ви живот съществуват сериозни противоречия. Причината е в нежеланието ви да приемете гледната точка на интимната си половинка.

БЛИЗНАЦИ

От този ден до края на месец септември стабилизирайте постигнатото в служебен план и не поставяйте ново начало, защото Меркурий е ретрограден. Целеустремеността ви и творческият подход ще доведат до добри резултати, ако сдържате емоциите си. Не сключвайте сделки. Възможно е да загубите пари. Бъдете пестеливи. В близките дни не се очакват приходи. Отложете начинанията, за да си спестите ядовете. Стабилизирайте постигнатото. Обърнете внимание на здравето си заради нервното напрежение, което ви е обзело. Не се напрягайте с физическа работа. Очаквайте романтично приключение. Мнозина ще срещнат хора, които може да са техните бъдещи спътници в живота. При семейните изневярата е причина за проблеми в семейството.

РАК

От днес до края на месеца Меркурий продължава да е ретрограден, а вие обмислете начинанията с вашите делови партньори и проведете разговорите си. Бъдете внимателни към новите си познати. През почивните дни сте орисани да срещате странни хора. Свързани са с ваши колеги, от които сте разочаровани. По-добре избягвайте общуването, ако са склонни да създават конфликти. Не разчитайте на късмета си. Пазете се от злонамерени познати. Въпреки усилията ви да постигнете примирие с вашите ядосани колеги, които са виновни, че не са се справили с работата си, няма да успеете да ги успокоите.  Настроението ви е променливо, ще се оплаквате от главоболие. Не се изяснявайте проблемите с любимите си хора. Възможни са разправии в семейството и сцени на ревност.

ЛЪВ

В дните до края на месеца поставете началото на новите си задачи, ако са предварително планирани, защото въпреки че Меркурий е ретрограден ще ви донесат добри приходи. Периодът е идеален за договаряне на сделки, особено ако са свързани с финанси. Почивните дни са неблагоприятни и изпълнени с напрежение заради нежеланието ви да осъзнаете грешките си и да ги признаете. Деловите начинания са проблемни. Контролирайте емоциите си, овладейте агресията си и не се ядосвайте от най-малкото нещо. Ще ви е трудно, но оценявайте без емоция действията на околните.  Здравето ви е добро, въпреки, че не са изключени проблеми със сърцето, кръвното налягате и кръста. Избягвайте изясняване на отношенията с интимната си половинка. Не си внушавайте, че любовта ви е изоставила.

ДЕВА

 

До края на месеца Меркурий е ретрограден, затова очаквайте запознанства, които няма да ви бъдат приятни, но са наложителни. Не допускайте лошото настроение да попречи за изпълнението на задължителните и неотложни задачи. През почивните дни сте във властта на промени и новини, сред които ще има и неприятни заради очаквани, но бавещи се финансови постъпления. Имате възможност да подпишете важен договор.  Възможно е да ви изненада покана за среща. Не я отказвайте, но не се поддавайте на искания за неочаквани промени. Здравето ви е нестабилно, заради предразположеност към високо кръвно налягане. Нервността ви е във ваша вреда. Новото ви романтично увлечение може да се окаже разочароващо, а запознанствата при несемейните ще са краткотрайни.

ВЕЗНИ

От днес до края на месеца, с не малката намеса и на ретроградния Меркурий сте притеснени от поредните неочаквани препятствия на пътя си, но причината не е заради вас. Заемете се с рутинните си задачи. През почивните дни ви съветвам да се въоръжите с търпение и си наложите спокойствие. Не е изключен конфликт с ръководството и агресия от страна на непознати, озовали се случайно във вашето обкръжение. Разсеяност може да доведе до финансови загуби. Не се опитвайте да завършите задачите си за по-кратко от определеното време. Здравето ви е проблемно, защото сте притеснени и си вредите сами.  Отношенията с интимната ви половинка са все още изострени, но не бива да прерастват в озлобление и омраза. Не се колебайте да докажете колко сте всеотдайни в чувствата си.

СКОРПИОН

До края на месеца, въпреки че Меркурий е ретрограден, насочете усилията си към обогатяване с информация в различни области на живота. През почивните дни бъдете предпазливи в разговорите на работното място и внимателни към новите си познати. Искате да блеснете, дори и с цената на финансови загуби, но не си струва риска. Не бива да отменяте служебно или лично пътуване заради ината си. Ако го пропуснете ще съжалите веднага. Не пренебрегвайте обичайните си служебни задължения заради срещи и разговори, които не са свързани с работата ви. Възможни са резки промени в настроението. Щадете здравето си, заради податливост на хранителни отравяния. При възможност пътувайте с близките си и се отдалечете от дразнителите, които пречат на нормалното ви общуване. Романтичното ви увлечение води до раздяла.

СТРЕЛЕЦ

От днес до края на месеца облаците над главата ви ще се разсеят  и ще погледнете към бъдещето с повече оптимизъм.  Ще усетите прилив на енергия, която ще ви помогне да се справите с всяка възложена ви работа. През почивните дни проведете разговора, който отложихте през изминалата седмица.  Внимавайте при работа, свързана с подготовката на финансови документи.  Предварително се запознавайте с крайния вариант на всеки договор, което се налага да подпишете, защото Меркурий е все още ретрограден. Време е за начинание, но не сте решили какво и кога да започнете и дали този период е подходящият.  Здравето ви е отлично. Единственото предупреждение е да не се ядосвате без причина. Внимавайте с храната. Не позволявайте чувствата на любимите хора да ви притеснят. Споделените и от вас чувства ви зареждат с оптимизъм.

КОЗИРОГ

В дните до края на месеца, колкото и да не искате, анализирайте действията и грешките си. Въпреки че Меркурий е ретрограден очаквайте осъществяване на полезни делови срещи. Юридически проблеми намират добро решение. През почивните дни запазете мълчание, дори и да ви провокират, за да не си създадете неприятности с ненавременна критика. Очаквайте делово предложение, което ви съветвам да не отказвате въпреки трудностите, от които сте потърпевши. Не пропускайте допълнителните доходи. Не оставяйте без внимание печелившите делови предложения. Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от травми. Не се преуморявайте. Вечерта очаквайте проблеми в семейството или с любимите си хора. С нови запознанства сте събудили ревността на половинката си. Не проявявайте капризите си и чуйте какви са желанията й.

 

ВОДОЛЕЙ

От днес до края на месеца рутинни задължения заемат голяма част от мислите и времето ви, а и така е редно при ретроградното движение на Меркурий. Проявете търпение и сдържаност и ще видите как всичко набелязано плавно се осъществява с успех. През почивните дни отидете в сервиз и проверете състояние на лекия си автомобил, особено ако ще пътувате. Предстои ви наситен с емоции период. Ще получите признанието и на колегите си и на ръководството заради помощта, която сте им оказали. Бъдете внимателни към новите запознанства, без значение дали са делови или лични. Здравето ви е стабилно, но си обърнете внимание. Предразположени сте към резки промени в настроението, носители на болести. Пригответе изненада, вечеря за двама в романтична обстановка и обградете с обич интимната си половинка. Избегнете познанствата.

РИБИ

В дните до края на месеца ви предстои изясняване на делови отношения.  Пристъпете към изпълнение на най-важните си задачи и подгответе документите за подпис. Изпълнявайте преките си задължения, според повелята на ретроградния Меркурий. През почивните дни се очертава възможност за бърз подем в материално отношение, но веднага ще се намерят хора, които да ви предлагат да инвестирате приходите си. Не го правете! Допълнителните знания ще ви проправят пътя към нов връх. Пазете  се от кражби на интелектуален труд и агресия от страна на конкуренти. Здравето ви е стабилно. Не си заслужава да се ядосвате и да си вредите. Възможни са разправии в семейството. Пазете се от познанства и изневери, защото ще ви разкрият. Несемейните да очакват предложение за брак.