Какво ви очаква в периода 18.07 - 31.07.2022?

Представяме ви хороскопа на астролога Светлана Тилкова-Алена.

ОВЕН
През втората половина на месеца сте притеснени, но ще се представите блестящо в поредната си изява на работното място. Постигате планираните професионални цели. Бъдете търпеливи. Периодът е изпълнен с професионално доволство. Вашият оптимизъм ви помага да постигнете отлични резултати и да достигнете поредния професионален връх. Променете подхода си към вашите колеги. Не ги предизвиквайте към разправии с критиката. Здравето ви е добро, ако не се натоварвате с непосилна работа, предизвикваща главоболие и отпадналост. Несемейните да очакват запознанство, което може да се окаже търсената голяма любов.

ТЕЛЕЦ
През втората половина на август проведете разговор с финансист, който да ви даде насоки за личната ви стабилност. Очаквайте предложение за допълнителна работа по впечатляващ проект, което ви съветвам да приемете. Справяте се отлично с рутинните си професионални задължения. Промените са положителни. Постарайте се да сдържате емоциите си и завършете задачите си. Не се разсейвайте със странични разговори, за да не загубите напразно времето си. Здравето ви е зависимо от психиката ви. Депресивните състояния зачестяват. Ревността ви създава проблеми в личните ви отношения. Не опитвайте да измъкнете признание за изневяра, само защото вие сте прегрешили.

БЛИЗНАЦИ
През двете седмици до края на месеца ви липсва желание за работа. Деловите срещи са провал, по-добре ги отложете. Няма да сте доволни и от споразуменията, подготвени за подпис, но те скоро ще ви донесат добри приходи. Разногласия заради клевети са причина да нарушите спокойствието си. Неочаквано известие за нови задачи ще запълни времето ви. Конфликтите са заради промени. Очаквайте известие за приходи, които са ви необходими. Бъдете бдителни към запознанствата, които ще се превърнат в основа на бъдещи делови партньорства. Здравето ви зависи от настроението ви. Все още сте завладени от емоции заради кризата в личния си живот.

РАК
От средата на месеца не пропускайте да обсъдите с колегите си и с адвокат дали да действате, ако имате намерение да сменяте работата си. А най-напред си гарантирайте спазване на обещанията. За пореден път имате изискване да не сте прибързани, колкото и да ви се иска да надскочите себе си. Предпазвайте се от обещания за лесни успехи, свързани с инвестиции, които звучат примамливо, но ви носят загуби. Трудности по вашия път няма да липсват. Част от тях са свързани с новите ви познати. Бъдете готови да отхвърлите неотложни служебни задачи. Здравето ви е стабилно. Не си внушавайте сами болести. Събитията в личен план ще се развият различно от очакванията ви. Създайте си приятни емоции.

ЛЪВ
В дните до края на месеца колкото и да ви се иска да си кажете мнението, бъдете тактични, мълчаливи и отговорни по отношение на служебните си задачи. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми, които сте допуснали без да усетите. Имате нова възможност да помогнете на вашите колеги и да постигнете делови споразумения. Подгответе се за подписване на финансови договори със задгранични партньори. Бъдете критични към постъпките си. Избягвайте запознанствата. Бъдете сдържани в общуването с колегите си. Имате належаща потребност от почивка, защото вредите на здравето си. Отношенията с децата и любимите ви хора са единственото тихо пристанище, което ще ви подейства успокояващо.

ДЕВА
В началото на втората половина на месеца се радвате на отлични резултати. В материално отношение не очаквайте промени на мига, но скоро ще ви зарадват добри приходи. Добре е да си направите програма с равномерно натоварване и да си отдъхнете от напрежението. Помогнете на ваши нови служители или работници, ако заемате ръководен пост. Ще оценят стореното от вас и ще ви уважават. Разговорите с искане за финансова подкрепа ще бъдат удовлетворени. Не проявявайте щедрост към хора, които ви искат пари, но всъщност печелят повече от вас. Завистта им е причината да ви тормозят. Здравето ви е стабилно. Докажете верността и чувствата си. Романтичните мигове с интимната половинка ви зареждат със сили.

ВЕЗНИ
През втората половина на месеца ще се появят внезапни препятствия, породени от странични фактори, които не трябва да ви притесняват. Имате възможност да се справите с всичко. Запознанствата няма да ви бъдат приятни, но са наложителни. Обмислете деловите разговори, от които зависят бъдещите ви професионални планове. Може да подписвате документи, но не бива да са свързани с финансови операции. Ако сте убедени, че ще постигнете напредък с поредното начинание, се заемете с него без повече бавене. Не отстъпвайте от вече взетите решения. Здравето ви е добро. Бъдете предпазливи при работа с електроуреди. Избягвайте притесненията. Забравете за незначителните лични проблеми и простете на любимите си хора, ако са били по-крайни в изказванията си.

СКОРПИОН
От днес до края на месеца Съдбата може да ви поднесе подарък, затова ви съветвам да приемете делово предложение, което ще ви донесе пари. Промените са във ваша полза, независимо, че завистници ще ви попречат да ги предприемете. Претенции на ваш колега за качества, които не притежава, въпреки опитите да ви унизи. Не се обвързвайте с обещания за финансова подкрепа. Ако сте отговорни, ще получите заслужени добри бъдещи финансови постъпления. Не бъдете дистанцирани при общуването с вашите колеги, ще решат, че им замисляте нещо лошо. Възможни са проблеми със здравето ви. Вашият чар дава отражение и на личните ви отношения. Несемейните да очакват мечтаното предложение за брак.

СТРЕЛЕЦ
През втората половина на месеца очаквайте похвала и финансови постъпления. Периодът е подходящ за взимане на важни решения. Смело се захванете със служебните си задачи и резултатите няма да закъснеят. Въздържайте се от пътувания. Ако се налага да провеждате делови разговори, изслушвайте с внимание събеседника си. Както винаги, сте в отлична форма и се изкушавате да блеснете, но може да си спечелите врагове. Не бързайте да попълвате и подготвяте за подпис финансови договори, ако не сте съгласни с вашия дял участие и разпределение на работата. Внимавайте с храната, заради проблеми с храносмилателната система. За да не загубите любимите си хора, сте готови да се промените и да си възвърнете любовта им.

КОЗИРОГ
От първия ден на двуседмичния период ви очакват часове спокойна работа, без напрежение и в хармония с вашите колеги. Посъветвайте се дали трябва да промените някои клаузи в подготвените договори, които ви притесняват. Деловите срещи са успешни, защото сте спокойни и самоуверени. Ново предложение за работа ще ви изненада приятно и ще погъделичка самочувствието ви, но внимавайте да не е лъжовно. Ако действате прибързано, ще съжалявате, че сте напуснали добре платената си работа. Грижете се за здравето си, възможни са стомашни проблеми. Хармонията в отношенията ви у дома е изчезнала. Бъдете внимателни с близките си. Не мърморете и не ги упреквайте за всичко, което не ви допада или вие не сте свършили.

ВОДОЛЕЙ
Дните до края на месеца са неблагоприятни за вас. Приемете мнението на деловите си партньори, за да не предизвикате агресия, решите ли да спорите без гаранция за правотата си. Анализирайте действията и грешките си и проведете делови срещи. Ако ви предстои да сключвате сделка, не избързвайте, а обмислете всичко още веднъж. Поднесете оценката си спокойно и без агресия. Все още не слагайте подписа си под окончателен договор. Възможни са отлични приходи. Планираните разговори може да се окажат ненужни, ако не сте готови за компромис в обмисляните начинания. Здравето ви е стабилно. Бъдете внимателни към брачните предложения, ако причината е поредното сексуално преживяване, но без да влагате чувствата.

РИБИ
От днес до края на месеца сложете в ред документацията на фирмата си. Добра новина и изгодно предложение ще ви донесат приходи. Обзело ви е нервно напрежение, за което нямате обяснение, нито причина. Въпреки това се справяте отлично с рутинни си задължения, които заемат голяма част от времето ви. По-добре се въоръжете с търпение и приемете, че забавянето е във ваша полза и ви предпазва от грешки. Ако имате ваш бизнес, не бива да инвестирате в странични проекти. Подгответе програмата си за следващия месец. Здравето ви е нестабилно. Поговорете с близките си, дори и ако сте достигнали етапа на невъзможност да си общувате спокойно. Изяснете дали ще имате съвместно бъдеще и бракът ви ще се съхрани или ще се разведете, заради разкрита изневяра.

Каквото и да ви е казал хороскопът, никога не забравяйте, че вие сте господари на съдбата си, припомня Светлана Тилкова – Алена.