ОВЕН

През първата половина на месеца се заемете с вашите ежеднeвни служебни задължения. На всяка цена се опитайте да промените мнението за колегите си по спорна тема. Намерете нови възможности за изява, ако сте преценили, че сте в застой. Задълбочете се в работата си, за да не изпуснете доходи, които не са ви излишни. Бъдете внимателни в думите и действията си и не разчитайте на чудеса, а само на себе си при ретроградния Меркурий. Здравето ви е зависимо от умението ви да забравяте бързо обидите, които ви съсипват. Склонни сте към депресивни състояния, заради проблеми в личните отношения. Докажете на любимите си, че чувствата ви са непроменени. Не изневерявайте.

ТЕЛЕЦ

През първите две седмици на септември сте подвластни на противоречия, породени от запознанства, които са ви разочаровали, но, за изненада на всички спокойствието ви е непоклатимо. Бъдете гъвкави в общуването. Предстои ви без бавене да стабилизирате завоюваните позиции. Започнете да осъществявате замислите си. От вас се изисква предпазливост при познанствата. Възможни са срещи с неприятели, които вече ретроградния Меркурий не подкрепя. Ако сте зад волана бъдете предпазливи, за да пристигнете в добра форма и да постигнете успех. Здравето ви е стабилно, ако не прекалявате с алкохола и не си навредите с бликащата емоция. Податливи сте на травми и простуди. Ако вече сте семейни, обърнете внимание на брачните си половинки.

БЛИЗНАЦИ

През първата половина на месеца, въпреки трудностите, сте обзети от желание да започнете нова дейност. Не избързвайте заради бъдещи затруднения, бъдете търпеливи. Допуснете ли грешки, те са свързани с ваши професионални претенции и изисквания, които явно не са преценени правилно. Подгответе се за неочаквани посетители и за важните делови срещи, които отложихте предишния месец. Служебните разговори ви изпълват с доволство и обещават приходи, но Меркурий започва
ретроградното си движение. Не давайте съгласие за големи инвестиции и си спестете загубите. Здравето ви е нестабилно, заради залитане в крайности. В семейните отношения не са изключени проблеми. Склонни сте да нагрубявате и да дразните. Въздържайте се.

РАК

От началото до средата на месеца ви очакват промени и спокойни разговори. Радвате се, че смогнахте да поставите началото на планирани нови задачи. Бързото обвързване с делови партньори, които не познавате, но сте ги харесали при разговор, не е във ваша полза. Ако са моментно хрумване, ще ви донесат неприятности при ретроградния Меркурий. Не рискувайте с начинания. От вас се изисква да сте предвидливи, за да не хлътнете в рисковани сделки и потенциалният успех да се превърне в реален провал. Здравето ви е стабилно и сте в отлична форма. Ново увлечение ще ви създаде много неприятности. Ако сте семейни ще си създадете проблеми с брачната половинка, при среща със стара любов и желание да подновите отношенията си.

ЛЪВ

В дните през първата половина на септември всички ваши срещи са свързани с неприятности заради липса на разбиране. Проявете търпение и бъдете сдържани. Запазите ли доброто си настроение, успеха е с вас. Ако сте претоварени и нервни, разправиите с колегите и безпричинните спорове ще ви съпътстват. Меркурий е ретрограден, не взимайте важни решения. В общуването с началниците и колегите си съхранете спокойствието си. Не допускайте стари грешки да вгорчат живота ви. Неочаквано ще се променят отношенията ви с отколешни и проверени делови партньори. Здравето ви е стабилно. Ако сте изнервени и избухливи си вредите сами. Опитите ви да намерите нови интимни партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания.

ДЕВА

През първите 15 дни на месеца колегите ви проявяват завист заради професионалните ви постижения и нарочно се опитват да ви развалят настроението. Примирете се и не им обръщайте внимание. Съставете плановете си за започване изпълнението на новите ви проекти и делови идеи, които са се оказали интересни и за вашите колеги. Поднесете идеите си и на ръководството и изчакайте търпеливо да ги одобрят. Деловите срещи са ползотворни. Обмисляйте добре направените предложения, не прибързвайте! От вас зависи дали ще съумеете да печелите, въпреки ретроградното движение на Меркурий. Здравето ви е добро. Не се ядосвайте. Не преяждайте. Не се преуморявайте. Ще изживеете романтично приключение, което може неочаквано да обърка живота ви.

ВЕЗНИ

От първия ден до средата на септември бъдете внимателни и се заемете, с ненатоварващи ви задачи, които ще приключите бързо, естествено ако имате право на избор. Не проявявайте доверчивост към непознати хора. Овладейте себе си и не предприемайте рисковани действия. Отстоявайте възгледите си и защитете интересите си. Очаквайте приходи. Съхранете получените пари, не харчете. Меркурий е ретрограден, а вие нe пропускайте възможността да се заемете само с най-неотложните си
задължения. Здравето ви е отлично, но само вие можете да го съхраните с грижи и отговорното ви отношение. Нервността ви вреди. Семейните да внимават, защото съществува опасност да сринат брака си. Несемейните могат да срещнат своята половинка.

СКОРПИОН

През първата половина на месеца сте уморени и разпилени. Готови сте да блаженствате в бездействие, но задачите ви не могат да чакат. Пропускането на важни срещи се отразява и на бъдещите ви планове. Ще вложите голяма част от силите си в разработване на нов проект. Отложете важните разговори. Не подписвайте важните документи и договори заради ретроградното движение на Меркурий. Трудностите може да са следствие от рискованото ви участие във финансови операции и спекулативни сделки. Радвате се на отлично здраве. Ще ви се отрази добре разходка на чист въздух. Очаквайте щастие и успехи с брачната половинка, а също и новина за бременност или раждане на дете в семейството. Ще изживеете приятни мигове в личен план, но и ще ги
запомните за дълго.

СТРЕЛЕЦ

В дните до средата на месеца сте разсеяни и изнервени заради прибързаност последвана от грешки. Агресията ще е причина за конфликти. Не разчитайте на късмет. Не се гневете заради материалните
си стремежи. Желанието ви за професионални успехи е зависимо от поведението ви. Всички начинания ще бъдат успешни, ако не се разпилявате. Очаквайте приходи, ако запазите спокойствие и не сте прибързани. Не проявявайте агресия, към която подтиква ретроградния Меркурий. Предложения за нов бизнес или инвестиции ще повлекат финансови загуби. Здравето ви е добро, а също и настроението. Предпазвайте се от простуди и не прекалявайте с алкохола. Вечер ще се радвате на романтична среща и ще бъдете щастливи, че чувствата ви са споделени.

КОЗИРОГ

От началото до средата на месеца се усамотете. Избягвайте срещите. Склонни сте към словесна и физическа агресия. Проблемите в общуването се отразяват и на работата ви. Промени, на свой ред, ще усложнят деловите ви отношения, защото не сте готови за тях. Емоционални, променливи и разсеяни сте, защото независещи от вас причини и хора напълно объркват плановете ви. Не проявявайте свръхактивност на работното място, заради Меркурий, който е вече ретрограден. Рискованите начинания ви обещават провал. Обърнете внимание на здравето си. Не допускайте депресивни състояния. Създайте си уютна обстановка и прекарайте приятни романтична вечери с любимите си хора. Новите ви романтични запознанства ще прераснат в сериозна връзка.

ВОДОЛЕЙ

В дните от днес до средата на месеца се справяте отлично със задълженията си. Работата ви спори. Трудностите са преодолими. Деловите запознанства ви носят бъдещи ползи. Прочетете още веднъж договорите, които сте подготвили за подпис и ги обсъдете с колегите си. Имате възможност да общувате спокойно и да разрешите проблеми, свързани с работата ви. Проявете предпазливост и прозорливост и не надценявайте силите и възможностите си. Изгодата от направените предложения е нереална, а и Меркурий е ретрограден. Не се включвайте във финансови спекулации, за да избегнете загубите. Радвате се на стабилно здраве. Не прекалявайте с алкохола, дори и ако сте на коктейл. Приятна новина за успех в любовта ще ви оправи настроението. Очаква ви ново романтично увлечение.

РИБИ

През първата половина на месеца сте обсебени от самочувствието, че сте незаменими, но рискувате да си спечелите врагове. Не е изключено да възникнат възможности за печеливши начинания, изискващи бърза финансова подкрепа. Бъдете внимателни при работа с документи. Съгласете се на предложение за сътрудничество, ако не е свързано с рисковани инвестиции. Очаквате финансови постъпления от участието ви в голям проект. Не позволявайте да ви измамят или изнудят да се примирите с ролята на губещи. Полезни са всякакви срещи и разговори, както и стабилизиране на новосъздадени отношения, въпреки ретроградния Меркурий. Здравето ви е зависимо от настроението ви. Не са изключени разправи с интимната половинка, породени от ваши проблеми, които създават напрежение в отношенията ви.