Какво ви очаква в периода 01.08 - 14.08.2022? Представяме ви хороскопа на астролога Светлана Тилкова-Алена.  

ОВЕН

През двете седмици ви предстои градивен в делово отношение период. Без особени усилия ще осъществите изгодни краткосрочни начинания и ще се издигнете към върха на професионалното поприще. Очаквайте финансови постъпления.  Бъдете предпазливи в деловите отношения и при обсъждане на договори, ако сте започнали скоро самостоятелен бизнес. Полезни са всякакви срещи и разговори, както и стабилизиране на новосъздадени отношения. Работете уверено и ще заслужите признание. Здравето ви е нестабилно. Податливи сте на инфекциозни заболявания. Избягвайте общуване с много хора. Обзела ви е ревност и съмнения във верността на вашите любими. С подозрения без разговор нищо няма да постигнете.

ТЕЛЕЦ

Двете седмици не позволяват да насилвате естествения ход на събитията. Въпреки желанието ви да общувате и да си почивате е по-добре да се задълбочите в работата си, а не да търсите поводи за почивка и разговори. Спестете си конфликтите. Ще разрешите финансов проблем. Емоцията няма да ви позволи да сте обективни към колегите и партньорите си и ще стане причина за разправии. Внимавайте с деловите запознанства. Анализирайте това, която чувате. Бъдете внимателни при работа с финансови документи. Здравето ви е стабилно, ако не сте агресивни и инатливи. Не прекалявайте с алкохола. Не усложнявайте отношенията с любимите си хора, заради нечия приятелска покана, която е причина за закъснението ви.

БЛИЗНАЦИ

От първия ден на двуседмичния период ви очакват трудности. При работа в екип, стига да сте в разбирателство,  спънките са лесно преодолими. Не се притеснявайте от поведението на ваши колеги, защото не ви вредят, а ви носят полза. Начинанията обещават отлични резултати. Бъдете гъвкави в общуването. Подгответе се за  промени. Отпуснати сте и трудно ще се справите с проблеми, които изискват светкавично разрешаване. Съберете сили, за да си спестите дългосрочни препятствия. Здравето ви е стабилно, но сте обсебени от мисълта, че околните не ви разбират. Настъпва момент да разрешите проблемите с интимната си половинка, които ви притесняваха в последните дни. Семейните да се пазят от  изневяра.

РАК

През първите две седмици на август не ви върви заради задачите, които имате да завършите. Склонни сте да приемете всяко примамливо предложение, което ви се струва печелившо, само и само да не се занимавате с тях. Обзети от желание въпреки трудностите да започнете нова дейност. В очите на околните сте стабилни и спокойни, но под тази маска се крие океан от емоция, която, ако не избликне вреди на вас. Тя е причината да имате неприятни срещи, носещи ви ядове. Не поставяйте прибързано ново начало и не предприемайте пътувания зад граница. Здравето ви се стабилизира. Не се преуморявайте и се предпазвайте от простуди. Вечер задължително хармонизирайте семейните си отношения и се отдайте на интимни мигове.

ЛЪВ

В дните до средата на август е във ваша полза да стабилизирате постигнатото и да не съсипвате отношенията си на работното място. Не позволявайте да ви отклонят от важните задачи. Очаквайте сблъсъци с ръководството заради вашето недоволство от направени предложения. Задължително си наложете търпение и въздържаност в поведението.  Изкушени сте от  запознанства заради срещи с хора, които ви впечатляват. Колкото и да ви иска да си кажете директно мнението за колега, не критикувайте. Бъдете тактични, мълчаливи и отговорни по отношение на служебните си задачи.   Здравето ви е стабилно. Личният ви живот изисква да сте предпазливи. Не е изключена разправия с  близките ви, но след това ще се възцари мир и разбирателство.

ДЕВА

През първите 15 дни на месеца начинанията обещават добри приходи, ако не допускате прибързани действия. Независимо от трудностите работата ви спори. Внимавайте с разходите, за да избегнете финансовите проблеми.  Имате шанс да спечелите уважението на колегите си и да получите подкрепата им. С вашата коректност ще издигнете авторитета си. Обвързването с делови партньори, които не познавате, не е във ваша полза. Спестете си неочаквани загуби.  Стабилизирайте отношенията си, дори и ако се налага да сведете глава, да смирите гордостта си и да се извините на вашите колеги. Здравето ви е отлично. Спортувайте! Ще започнете нов роман или ще бъдат възобновени стари отношения.

ВЕЗНИ

През първите дни от седмици сте неспокойни заради искания от колеги, за които нямате време. Не разчитайте на бързо примирие. Всички проблеми, с които се сблъсквате, са породени от нежеланието ви да премълчавате. Колегите ви проявяват завист към вас заради служебните ви постижения и нарочно се опитват да ви развалят настроението, за да блокират работата ви. Предложат ли ви задгранична командировка, приемете я с удоволствие. Здравето ви е стабилно, ако не се преуморявате и не прекалите с алкохола. Вечер си почивайте. Запознанствата в личен план могат да прераснат в сериозна връзка. Ако сте коректни и искрени в чувствата си, ви очакват незабравими интимни изживявания.

СКОРПИОН

През първата половина на месеца ви предстоят запознанства, причина за резки промени в настроението и промяна в отношенията. Не рискувайте. Разчитайте на интуицията си. Съветите на приятели или  на делови партньори може да са причина за застой. Бъдете внимателни и се заемете със  задачи, които ще приключите бързо. Не проявявайте доверчивост към непознати хора.  Ако сте умерени и предпазливи, работата ще ви издигне на нов кариерен връх. Ще научите, за поредните отлични финансови постъпления. Начинанията са успешни. Здравето ви е стабилно, ако си лягате рано и не прекалявате с алкохола. Семейните да се пазят от изневяра. Говорете открито с партньорите си за вашите желания, за да съхраните хармонията.

СТРЕЛЕЦ

През първите две седмици на месеца работете задълбочено, защото сте прекалено емоционални и губите чувството си за реалност. Деловите срещи и общуването са затруднени. Готови сте да загърбите служебните си отговорности. Не е изключено някои от вас да се откажат безработни. Пропускането на  делови, но важни срещи се отразява негативно на бъдещите ви планове. Трудностите може да са следствие от рискованото ви участие в инвестиции и спекулативни сделки, свързани с финансови проблеми във вашата фирма. Здравето ви е отлично. Вечер се посветете на брачната или интимна половинка. Премахнете бързо съмненията в изневяра, защото и вие не сте останали без обожатели.

КОЗИРОГ

През първите 15 дни на месеца изчакайте търпеливо настъпващите промени, за да си спестите проблеми и грешки поради недоглеждане. Агресията може да стане причина за конфликти. Във ваша полза е да обогатите познанията си в областта на историята, дори и да е далеч от вашите интереси, особено ако се занимавате с политика. Не забравяйте да благодарите за подадената ви ръка. Пътувайте!  Не взимайте прибързани делови решения и не допускайте да ви манипулират. Притеснени сте и заради опити да ви измамят. Здравето ви е нестабилно. В отношенията с близките ви цари хармония. Вечер бъдете със семейството си. Поканете си гости и се отдайте на приятни разговори.

ВОДОЛЕЙ

В дните от началото на месеца и до средата му бъдете разумни. Оценете правилно възможностите си. Стабилизирайте позициите си. Деловите срещи няма да ви донесат очакваното доволство, дори и ако сте добре подготвени. Избягвайте ги. Всяка словесна агресия към колегите ви е във ваша вреда.  От понеделник сте емоционални, променливи и разсеяни, защото в този период странични фактори и непознати хора объркват плановете ви. Имате намерение да започнете нов бизнес. Обсъдете идеята си. Не бъдете прекалено дейни. Работата няма да избяга, но опасността да сгрешите е голяма. Здравето ви е стабилно. Все още сте податливи на простуди. Успехът е с вас, ако чувствата ви са споделени. Не се опитвайте да флиртувате.

РИБИ

През първите две седмица на август намерете време за преоценка на изминалите дни, както и на вашите успехи и провали. Избегнете появата на препятствия заради участието ви в рисковани инвестиции. Трудностите са преодолими. Развийте чувството си за отговорност, което е от значение за вас. Умението ви да прогнозирате е гаранция за успех. Без колебание  откажете заем, ако прецените, че ако дадете пари ще си навредите. Не допускайте да ви оказват натиск и не изпадайте в противоречие с принципите си. Здравето ви изисква да си дадете почивка. Причината е в напрежението, което царува в дните ви, заради предизвикан от вас конфликт с брачната ви половинка и заради съмненията ви в изневяра.