ОВЕН
От първия ден на двуседмичния период сте напрегнати и нервни. Очаквате провеждането на делови разговори, но ви съветвам да не губите чувството си за реалност. Имате достатъчно сили да се справите със задачите си, ако не разчитате на помощ. Възможни са разочарования. Прекъснете всички ненужни партньорства. Очаквайте изгодни делови предложения, които трябва да обмислите добре. Периодът ни изненадва с цели шест почивни дни, затова ви съветвам да стабилизирате постигнатото, но без да влагате емоция. Не започвайте нови задачи. Не е желателно да пътувате. Работата няма да ви донесе очакваните резултати, но си наложете търпение и въздържаност в поведението. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми. Избягвайте общуването с конфликтни колеги и познати.

ТЕЛЕЦ
От първите дни периода продължавате да се занимавате със започнатото предишния месец, но ще усетите напрежение между вашите колеги. Недоволство им е породено от развитието на плановете ви. Не влизайте в спор, не отговаряйте на провокации. Начинанията обещават успех, ако не допускате прибързани действия. Независимо от трудностите, работата ви спори. Внимавайте с разходите, за да избегнете финансовите проблеми. Запазите ли доброто си настроение, успехът е с вас. Двете седмици са обвързани с цели шест почивни дни, в които без колебание можете да направите необходимите делови промени, ако имате собствен бизнес. Очаквайте скоро приходи от свършената работа. Случайните делови запознанства са ви от полза. Имате шанс да получите подкрепа.

БЛИЗНАЦИ
От началото на двуседмичния период сте изкушени да поставите ново начало. Трудностите блокират пътя ви, но за ваша радост ви носят полза. Колегите ви проявяват завист към вас заради професионалните ви постижения и нарочно се опитват да ви развалят настроението. Примирете се и не им обръщайте внимание. Ще ви ядосат заради искания, за които нямате време. Деловите срещи са успешни. Обмисляйте добре направените предложения, не прибързвайте! През шестте почивни дни искате да се да си почивате, но не се получава. Не е изключено, въпреки трудностите, да научите за предстоящи приходи. Начинанията ви, ако са планирани, са обвързани с полезни делови запознанства. Запазете спокойствие и разчитайте на себе си. Независимо от спънките дерзайте и ще получите мечтаното признание.

РАК
От първия ден на двуседмичния период си позволете промени, за каквито отдавна мечтаете. Преди това сте длъжни да завършите започнатата работа, заради която може да си създадете проблеми. Заемете се с ненатоварващи ви задачи, които ще приключите бързо. Не проявявайте доверчивост към непознати хора. Разчитайте на интуицията си. Съветите на делови партньори в работата ви ще доведат до застой. Периодът ни поднася шест почивни дни. Сякаш Съдбата държи да си дадем заслужена почивка. Справяте се добре със задачите си, ако сте дежурни и работите умерено. Не прекалявайте с критиката. Рутината и натрупаният опит ще ви помогнат да приключите работата си. Не ги подценявайте. Емоционалните ви реакции засилват желанието на неприятели да ви навредят или ядосат до отказ от вашите планове.

ЛЪВ
От първия ден на периода се пазете да не бъдете излъгани от деловите си партньори. Отложете големите разходи, въпреки че след като сте уморени и разпилени, неочаквани приходи ще ви възвърнат доброто настроение. Бъдете умерени добротворци. Дарявайте не според желанието да блеснете, а според финансовите си възможности. През шестте почивни дни на периода премълчавайте и ще спечелите уважението на хората от обкръжението си. Не критикувайте, дори да сте прави. Поднасят ви примамливи предложения за начинания. Не отлагайте дълго отговора си. Разработването на нов проект ще запълни с полезност времето ви. Не взимайте важни решения, ако са свързани с финансиране на проекти. Бъдете предпазливи в разговорите си, защото е трудно да убедите колегите си за промени с обща полза.

ДЕВА
От първия ден на двуседмичния период сте сговорчиви и готови на компромиси, дори и да са във ваша вреда. Ще срещнете нови делови партньори, които ще променят живота ви. Отложете деловите разговори, ако ще говорите за инвестиции. Изчакайте търпеливо, за да си спестите грешки поради недоглеждане. Не се опитвайте да налагате мнението си. Неочаквани, но наложителни обрати ще преобърнат плановете ви през шестте почивни дни за периода. Не избързвайте с критиката, нито с желание да блеснете със способности. Овладейте се защото сте импулсивни и прибързани. Не са изключени грешки заради прекалената ви самоувереност. Приятно ви е да общувате, но нека е с мярка и след преценка на хората, които допускате в живота си. Завършете започнатите задачи, дори и да са ви досадни, ако са доходоносни.

ВЕЗНИ
Още от първия ден на периода се пригответе да завършите започнатото и няма да усетите трудностите, породени от странични фактори. Направете оценка на работата си, бъдете честни пред себе си. Общуването с колегите ви е хармонично. Съветвам ви да отложите инцидентните срещи и разговори. Оценете правилно възможностите си. Стабилизирайте позициите си. Деловите разговори няма да ви донесат успех, дори и ако сте добре подготвени. През шестте почивни дни не позволявайте да ви пришпорват да завършите бързо задачите си. Ще ви притеснят проблеми с колегите и деловите партньори. Не са изключени разочарования. Трудностите блокират работата ви и ви изнервят. Избегнете финансовите загуби, породени от липса на прозорливост. Умението ви да разпределите правилно времето си ще ви донесе признание.

СКОРПИОН
През първата половина на месеца появата на нови идеи ви позволява да разкриете нови източници за доходи, неочаквани и доставящи ви удоволствие. Съхранете отношенията с партньорите си, които могат да са ви полезни в бъдеще. Осъществете делово пътуване, носещо ви също добри приходи. Не взимайте прибързано важни решения и не се включвайте във финансови спекулации. Въпреки че предстоят шест почивни дни, делови партньори ще споделят с вас идеите си за разширяване на фирмената ви дейност. Обмислете ги добре, преди да се съгласите с тях и да поставите началото на кампанията. Намерението ви през тези дни да подпишете договорите за бъдеща дейност може да стане причина за бъдещите ви провали. Откажете без притеснение. Не допускайте натиск и не изпадайте в противоречие с принципите си.

СТРЕЛЕЦ
През целия двуседмичен период сте необщителни и затворени в себе си, въпреки че сте заети с отговорна задача. Анализирайте грешките си и се издигнете в кариерата си. Не се колебайте и се възползвайте от ваши неизявени качества. Финансовото ви положение се стабилизира. Не взимайте прибързани решения. През периода имате цели шест почивни дни, затова преценете дали да предприемете делово пътуване или да отхвърлите текущите си задачи. Не позволявайте забавяне, което е във ваша вреда. Решението ви за служебни промени е във ваша полза. Пазете се от измами и самозаблуда. Не проявявайте излишна доверчивост, ако ви убеждават да се включите в благотворителна кампания. Съгласете се на предложение за сътрудничество, ако не е свързано с рисковани инвестиции. От вас зависи да избегнете загубите.

КОЗИРОГ
За ваша изненада през първата половина на месеца ще научите, че сделка с делови партньори ви носи по-добра от очакваната печалба. Пестете проблемите заради ненужни разговори и загубеното време. Внимавайте с новите делови запознанства. Анализирайте всяка дума, която чувате, за да не ви поведат към загуби. Цели шест почивни дни през този период са както във ваша полза, така и във ваша вреда. За да сте доволни от себе си, не надценявайте своите възможности. Във ваша полза е да сте търпеливи, спокойни, уверени и задълбочени. Не ви съветвам да пътувате, ако не се налага да го сторите. Направете крачката към начинания след детайлно обмисляне на идеите си. Бъдете внимателни при работа с финансови документи. Възможни са загуби. Поемете инициативата на работното си място.

ВОДОЛЕЙ
От първия ден на периода ще осъзнаете, че колегите ви не успяват да се примирят с вашите успех. Стабилизирайте позициите си. Отново сте подвластни на противоречия, породени от разочароващи ви запознанства, но спокойствието ви е непоклатимо. Бъдете гъвкави в общуването. Проявете мъдрост и въздържаност. От първия миг на шестте почивни дни не са изключени проблеми и криза в личните и деловите отношения. Планирайте задачите си. Бъдете предпазливи и избягвате разправиите. Всички делови познанства, срещи и разговори ви носят полза. Осъществете замислите си, но не бъдете прекалено доверчиви. Подгответе се и за положителни, и за негативни обрати. Вероятността да се справите с начинанията е голяма, ако сте упорити и не се противопоставяте на вашите колеги или делови партньори.

РИБИ
От началото на двуседмичния период работете упорито, защото е време да се заемете и с обмислените начинания. Ще осъществите плановете си въпреки трудностите. Отложете деловите срещи и разговори. Няма да бъдат очакваните. Застрашени сте от опасността да загубите пари, ако сте наивно-доверчиви. От първия ден на шестте почивни дни не позволявайте да ви прекъсват, докато работите, за да отхвърлите докрай задълженията си и да имате време за отпуск. Предстои ви да изживеете положителни промени. Очаквайте недоразумения и разногласия, но ако въпреки емоцията премълчите, всичко ще се забрави. Не си разваляйте настроението. Не поставяйте прибързано ново начало. Предприелите задгранично пътуване ще бъдат изненадани от неприятности с проверка на документите.

ЗАБРАНИТЕ ЗА ОПЕРАТИВНА НАМЕСА ПРЕЗ ПЪРВИТЕ ДВЕ СЕДМИЦИ НА ЮЛИ

Луната в Стрелец – забранени са операциите, свързани с донорство, и тези на черния дроб и ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи, въпреки че и тогава крият риск.

Луната в Козирог – забранени са операциите на костите, сухожилията и колянната става, ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Луна във Водолей – забранени са операциите на костите, ставите, сухожилията и вените, а също и на апендикса и на очите, както и ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Луна в Риби – забранени са операциите на стъпалата, лимфната система и за премахването на кисти, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Луна в Овен – забранени са операциите на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката и отново ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Луна в Телец – забранени са операциите на гърлото, щитовидната жлеза, ваденето на сливици и на зъби, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Луна в Близнаци – забранени са операциите на бронхите, белите дробове, трахеята, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Луна в Рак – забранени са операциите на стомаха, жлъчката и подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Повече чуйте в аудиофайла тук: