Б.Т.Р.  постави четвъртото парче в „Пъзел“- а  със съвместната си песен с Ахат - „Вяра“. Новата песен събра за първи път Б.Т.Р. и Ахат в звукозаписното студио и на снимачната площадка. В парчето звучат емблематичните гласове на Наско и Звезди, а въздействащият текст на песента „Вяра” е написан за Б.Т.Р. от поета Волен Николаев още през 2008г., като след 13 г., Славчо Николов създава музиката.

Видеоклипът, с режисьор Боян Карамфилов, изцяло импонира на твърдия звук на песента и емоцията от текста. 

Б.Т.Р. продължават традицията си да работят с големите имена в рока. В албума „Пъзел“ са от българската сцена и това са Кирил Маричков и Валди Тотев от „Щурците” с песента „Не за мен“ /сингълът беше представен септември 2021 г., и „Вяра“ с Ахат. 

Освен многобройните самостоятелни концерти в цялата страна, продължава и турнето „Мюзикъл и Рок“, под диригентската палка на Георги Патриков с рок музикантите и солисти и оркестъра на МДТ „Константин Кисимов“ Велико Търново. В програмата  са включени - хитовете на Б.Т.Р. - „Да погледна в теб”, „Няма връщане назад”, . „Среща”, „Защо”, „Спасение” и емблематични произведения  от А. Лойд Уебър, Дж. Гершуин, А. Маркес.

На 16 октомври музикантите от Б.Т.Р. изнесоха концерт в Лондон.

Чуйте цялото интервю на Георги Митов с Наско от Б.Т.Р. и Звезди от "Ахат" в звуковия файл: