От 22 май делничните вечери по bTV Comedy завършват с ударна доза хумор с епизодите на премиерния български сериал "Животът на Жоро". В центъра на историята са несгодите и премеждията на пиколото Жоро, познат от обичания „Съни бийч“, който след края на работния сезон в Слънчев Бряг е принуден да се завърне в родния Бургас. В квартал „Меден Рудник“ той ще трябва да води „най-ожесточената, комична и драматична война“ в своя живот – тази на 31-годишен ерген, който живее с родителите си.

„Животът на Жоро“ забавляват зрителите на bTV Comedy всяка делнична вечер от 23:00 ч., а повторения ще се излъчват през уикендите след 19:00 ч. Епизодите ще са достъпни и онлайн 48 часа преди ефир на видео платформата VOYO.

Саундтракът към сериала е дело на Б.Т.Р., които създават заглавното му парче „Пъзел“. Чуйте повече от интервюто на Георги Митов със Славчо Николов от култовата рок банда, които разкриват повече и за предстоящите концерти на Б.Т.Р.:

Още щом се прибира в родния си дом, Жоро заварва непознато момиче в хола – Теодора (Яна Кузова). Майка му Нора (Красимира Демирова) и баща му Петко (Пламен Пеев) са „подлъгали“ девойката, за да я запознаят със сина си, с надеждата между тях да пламне искра. Жоро се вбесява от опита за сватосване, а Нора директно пита сина си да не би да е гей – нещо, което той категорично отрича.

В желанието си да направят Жоро щастлив, родителите му го изненадват с ваучер за запис на песен в професионално звукозаписно студио. За песента ще помагат професионални аранжори, текстописци и композитори. Жоро не иска този подарък, тъй като е убеден, че с него майка му и баща му искат да го върнат към музиката. Някога тя е била негова страст, но вече не изпитва нищо към нея.

Убедени, че синът им е гей, родителите на Жоро решават да го подкрепят, а майка му дори се записва в ЛГБТ организация. Тя вярва, че така му помага и синът ѝ ще живее по-леко сега. Отчаян, Жоро се вижда принуден да избяга, но не може да си намери оправдание къде и защо, докато не вижда ваучера за песента. Той го грабва и хуква към звукозаписното студио. Там го очаква поредният „сблъсък“, този път със собственика на студиото, който настоява Жоро да направи попфолк парче, въпреки че по душа той е чист рокаджия.

За радост на Жоро, в студиото работи и младо, красиво момиче, което бързо разбира какви са музикалните предпочитания на Жоро. Двамата започват да творят заедно, а пиколото усеща, че започва да се влюбва в красивата Албена (Мартина Пенева).

Специално участие в епизодите имат Йонислав Йотов – Тото, Златка Райкова, Люси Иларионов, Ваня Щерева, Веселин Дулев – Дули, Мирон Крумов, Станимир Гъмов, Георги Златарев, Жоро Грозев и други, а със специално парче ще се включи и бургаската рап звезда Гошо от Почивка.