В този епизод на рубриката "За образованието и технологиите с Академия Роботика" по bTV Radio ще ви запознаем с въздействието на виртуалната и добавената реалност, обучението чрез игри и персонализираните учебни платформи върху ангажираността и учебните резултати на учениците. Ще ви дадем казуси или примери за успешно прилагане в класните стаи или извънкласните дейности.

Чуйте повече от интервюто на Георги Митов с Борислав Русинов - съосновател на Академия "Роботика", разположено в звуковия файл:

Академия Роботика - от курсове за деца, рождени дни с LEGO роботи, през обучения за учители до първата детска книга за програмиране в Minecraft. Те възпитават следващото поколение технологични лидери, като правят програмирането и роботиката достъпни и интересни за ученици от 1-ви до 12-ти клас. Присъединете се към нас, за да разберем как практическият подход на Академия Роботика прави революция в STEM образованието, насърчава логическото мислене и подготвя младите умове за света, управляван от технологиите.