Ексцентричният и провокативен Alek Sandar не спира да изненадва почитателите си и да ги радва с нови музикални предложения. Той е добре познат на широката аудитория в България както с музикалните си проекти, така и с участието си в популярно риалити шоу през 2016 г.

Новият хит на Alek Sandar е озаглавен "Please don't go, go" и е създаден в сътрудничество с Lil Wayne и Snoop Dogg. Продуценти на проекта са самият Alek Sandar, българският бийтмейкър Nic Toms, както и Brent Kolatalo, който в студиото си има платинени плочи на негови песни изпяти от Lady Gaga, Bruno Mars, Eminen, Frank Ocean, Drake, BTS и много други.

Проектът впечатлява както с хитово и различно звучене, така и с ефектен видеоклип, заснет на няколко локации. Безспорно, това е един от най-силните проекти на Alek Sandar, който не спира да работи върху следващите си проекти, за които споделя че изненадите тепърва предстоят.

Чуйте повече от интервюто на Георги Митов с Alek Sandar, разположено в звуковия файл:

Alek Sandar има в репертоара си колаборации с редица световни и български звезди, сред които Juicy J, Lil Wayne, Snoop Dogg, Деси Слава, Атанас Колев, Андреа и други.
Lil Wayne и Snoop Dogg, определяни от меломаните като скандални личности, придават на парчето силна индивидуалност и определено грабва още от първо слушане. Двамата изпълнители от световна величина определено се радват на топъл прием по цял свят и със сигурност, това ще изстреля проекта на върха във всички музикални класации.

Видеоклипът е заснет от Alexey Figurov, с когото са работили български звезди, сред които Галена от "Гласът на България" по BTV. Бюджетът на видеото също не е малък, защото прехвърля колосалната сума от над 300 000$,, ако се включи и хонорарът на Snoop Dogg. Както всички знаем, Lil Wayne не участва във видеото, защото от години не снима клипове.

Друг изпълнител, който придава колорит, е Sasha Belair. Тя е с руски корени, но от години живее в САЩ, където се развива и като успешна бизнесдама, информират PRofile interantional.