На 5 август в Галерия на открито - кино "Кабана" - НДК  “Шоуто на Николаос Цитиридис” открива за първи път в историята си интерактивна изложба с весели фотографии от предаването, избрани от всичките му сезони досега. Изложбата ще „подгрее“ зрителите за старта на новия сезон на късното шоу, което се завръща в ефира на bTV от 5 септември, всяка делнична вечер от 22:30 ч.

„Винаги когато видиш хилещ се човек, може да те зарази по някакъв начин и ти да се усмихнеш. В центъра на София има едни 26 причини да се усмихнеш, защото това са 26 фотографии на усмихнати хора с 26 смешни цитата и факта“, каза Николаос Цитиридис в студиото на bTV Radio.

Изложбата ще представи 26 от най-веселите и незабравими моменти от шоуто, „запечатани“ от фотографа Олег Попов, две от снимките са на фотографа Цецо Мирчев, а куратор на изложбата е Мариета Ценова.

Изложбата под мотото „НЕЩО СМЕШНО ВСЕКИ ДЕН“ ще продължи от днес до 19 август и се организира с подкрепата на Столичната община. От фотографиите, освен чаровният водещ, се усмихват някои от емблематичните и бляскави гости в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

„Мотото ми харесва много, защото това е много добро обещание. Сега като сме на път към предизборна кампания „нещо смешно всеки ден“ е нещо, което аз наистина мога да обещая през новия сезон“, допълни Николаос.

Веселата изложба е интерактивна - всяка от снимките съдържа QR код, който отвежда и припомня на посетителите някои от най-забавните епизоди, качени в youtube канала на шоуто, с участието на звездните лица от снимките. Сред тях са - четиримата треньори от „България търси талант“, Васил Найденов, Тео Ушев, Кубрат Пулев, Любо Киров, дует „Ритон“ и Филип Киркоров, Ивет Лалова, Юлиан Вергов, Графа и много други. Всяка снимка е придружена от любопитни факти или крилати фрази за смеха и усмивката.

Чуйте повече в интервюто на Тереза Захариева с Николаос Цитиридис.