Чуйте повече от интервюто на Георги Митов с певицата Цвети Радойчева в предаването "За града" по bTV Radio, разположено в звуковия файл под главната снимка!

 

„Love in Sofia“ е най-новия сингъл на ангелогласната поп изпълнителка Цвети Радойчева. Песента е по нейна музика,текст на Йордан Гетов, аранжимент на Росен Стоев- DJ Rossko. Още от първо слушане парчето завладява с красива мелодия, модерно клубно звучене и текст, в който Цвети разказва за нежна любовна история между двама влюбени,развиваща се в нашата столица София.

Снимка: Цвети Радойчева

Видеото е дело на режисьорката Радина Миленчева, а оператор е Добромир Николов.

Клипът е изцяло имиджов. Сексапилната изпълнителка сменя цели 4 визии, изящна жълта рокля и къса черна с актуалните за сезона пера,  дело на дизайнерката Поля Кинова, както и две авангардни визии, дело на самата Цвети. Красавицата е стилист на цялото видео и не веднъж споделя ,че модата е нейна голяма страст.

Музикалният проект е с подкрепата на Национален Фонд „Култура“ 2022г.

За първи път песента „Love in Sofia" беше представена на сцената на Националните награди за мода, шоу и бизнес-Варна с организатор Красимир Недялков, където талантливата Цвети Радойчева получи престижната награда „Поп изпълнител на годината“.