Популярната поп певица и телевизионна водеща разчувства почитателите си със силна и емоционална балада ! След хита на лято 2023 "Спомен за любов" съвместно с DJ Rossko,Цвети Радойчева е готова с въздействащата балада "Дишам само за теб ". Песента е по музика на самата изпълнителка и е вдъхновена от стиховете на пътешественика и поет Теодор Троев. Чуйте повече от интервюто на Георги Митов с Цвети Радойчева, разположено в звуковия файл:

Името "Дишам само за теб" се ражда в съзнанието на Цвети през лятото на тази година, когато тя се отделя за седмица от комуникациите и се отдава на почивка,и творчество. Именно тогава влага цялата си емоция и душа,и сътворява новата си балада,която е тематично продължение на най-известната й песен "Вземи ми всичко" от 2012г.

Аранжимента е на Алекс Нушев,с който Цвети създава четвърта поред авторска песен. 

Видеоклипът е дело на режисьорката Радина Миленчева и оператор Добромир Николов. 

Във видеото Цвети залага на естествена визия,излъчваща женственост,нежност,голяма доза сексапил и силно артистично присъствие,кадрите с море и ветроходни яхти ни карат да мечтаем за свобода и преживяване на красиви и емоционални моменти, а хореографа Николая Димитрова допринася с финес и обаятелност в клипа,танцувайки с цялата си любов и отдаденост .

"Дишам само за теб" стана любима на много колеги на Цвети от музикалния бранш,които побързаха да я поздравят и да споделят хитовата балада в личните си профили в социалните мрежи.