Юли месец става все по-горещ и не говорим само за температурата навън. Музикалната сцена нажежава обстановката и едно от очакваните събития е предстоящият концерт на Дара Екимова и АLMA на 27-ми юли в Kino Cabana. 
 
На сцената ще се качат две от най-атрактивните млади лица на българската поп музика - Дара Екимова и ALMA. Заедно до тях на сцената ще свирят забележителните музиканти - Пламен Денчев, Стойчо Стоянов, Стю Иванов и Алекс Христов.
 
В първия им съвместен концерт ще чуете с изцяло нови аранжименти авторските им парчета „Последен дъх“, „Бягам“, „Perfect“, „Close The Door“ и други, както и кавъри на любими техни песни. Елате да ги слушате на живо! Вратите ще бъдат отворени в 18.30, а концертът ще започне в 20ч.
 
Билети се продават в мрежата на EVENTIM, както и на щандове в големи търговски обекти. Броят на пропуските е ограничен, като се препоръчва предварителното им закупуване. Деца до 7-годишна възраст влизат безплатно. Билетът не осигурява седящо място. Концертът е предвиден за правостояща публика.
 
Чуйте повече от интервюто на Георги Митов с Дара Екимова, разположено в звуковия файл: