Дни преди да започне първата академична година за Дара Екимова талантливата певица представи новия си видеоклип.

„Последен дъх“ разказва истинската любовна приказка на изпълнителката с нейния любим. Това разказа тя в ефира на bTV Radio.

Бурните емоции помежду им пламват в гимназията, в която учат. „Да обичам силно означава да бъда щастлива, но и да правя човека отсреща щастлив. Да споделяме общи цели, мечти и идеали. Да знаем, че дори в най-трудните моменти, сме един до друг и си даваме надежда и опора.“

Текстът на песента Дара Екимова написва заедно с Искрен Тончев–Искрата, който е композитор и музикален продуцент на песента. С видеореализацията отново се заема екипът на режисьора Бойко Щонов и оператора Калоян Игнатов. Сюжетната линия e издържана в стилистиката на популярните Sci-Fi филмови класики. Тя преминава през необичайна среща с тайнствена героиня, преследване и гадателства с оракулските карти на прабългарските руни, които предсказват заплахите, дебнещи Дара и екранния й партньор. В неговата роля се превъплъщава музикантът и модел Николай Николаев. С талантливия барабанист Дара се запознава по време на подготовката за поредицата от успешни концерти, които реализира през 2019-а година, и които са своеобразен трибют към творчеството на група Сленг.

Тя сподели, че човекът на когото най-много разчита за съвет е нейната майка – Ива Екимова. „Тя присъства във взимането на всяко едно мое решение. Определено мога да кажа, че е и най-добрият ми приятел“, сподели изпълнителката.

 

Чуйте цялото интервю с Дара Екимова.