Това лято много ще се танцува, а настроението ще бъде слънчево, защото част от летните дни ще е новата песен на Дара Екимова „Бягам“. Тя идва със силен заряд и с посланието, че единствената посока е напред, а единственият правилен начин е да си себе си, да се отстояваш.

„Цялата музика, която пиша и правя, е винаги свързана с мен. За да напииша „Бягам“, съм катализирала история и емоция, минала през мен. Тоест – Дара Екимова бяга само напред!“ – каза звездата в студиото на bTV Radio.

За многопластовото послание на песента добави: „За да избягаш, трябва да посрещнеш трудността лице в лице.“ Песента тя пише с Прея, по музиката работи с Денис Попстоев и Искрата.

За видеото за първи път работи с Жоро Пеев: „Той е млад режисьор, супер креативен, с много интересно мислене. Успя да ме представи в различна светлина.“ – с удовлетворение казва вокалистката.

„Бягам“ е първата ѝ песен като артист на „Вирджиния рекърдс“ след поредица от хитове. „Щастлива съм, че се срещнахме!“ – казва Дара Екимова за следващата стъпка в кариерата си.

А за следващите летни месеци мечтае за мвого срещи с публиката: „Мечтая за сцени, искам много сцени, искам големи сцени, на които да пея и „Бягам“, и другите си авторски песни. Не бленувам да си почивам. Другия месец ще стана на 20. Май ми се иска да празнувам с приятели, с които да си направим концерт.“ – поглежда напред певицата.

Интервю на Светослав Николов: