Лятото официално стартира с бустерна доза „Витамин D“ от Дивна. Това е заглавието на новата песен на певицата, която е в колаборация с Емил Тончев /EMIL TRF/ - младият повелител на регетона. Песента е създадена по тяхна музика и текст, а аранжиментът е на Денис Попстоев. В летния хит чуваме Дивна все по-женствена и отново в ритъма на танца – латино настроението на парчето е по нейна идея. В аранжимента участват младите музиканти Мартин Бодуров (тромпет), Жеко Жеков (китара), Николай Костадинов (пиано) и Денис Попстоев (аранжимент), с които Дивна работи и в новата си музикална програма на живо.

Песента “Витамин D” има дълга история. Дивна започва работата по нея още през лятото на 2020 г., но за пореден път разбира, че за всяко творение си има точното време.

"Вярвам, че дойде ли една идея трябва бързо да я оползотвориш, да я завършиш, за да не изстине пламъка. С тази песен се случи точно обратното", сподели Дивна в ефира на bTV Radio. "Отново се върнах към моите танцувални корени, с които хората ме видяха преди години. “Витамин D” ми върна вярата в живата музика, която носи енергия, за да могат хората да почувстват любовта и свободата. Това е и желанието ми, когато хората я чуят", допълва тя. Според певицата, "музиката е слънчев център. Най-хубавата емоция е когато го споделиш с хората и тяхното слънце светва... Латино звученето е слънцето, което търсих в тази песен". 

Чуйте повече в интервюто на Георги Митов с Дивна:

По видеото Дивна работи с екипа на режисьора Йордан Георгиев и оператора Пламен Каменов, а тя е сценарист и продуцент на парчето. Главните мъжки роли са изиграни от актьорите Александър Евгениев и Крис Атанасов. Виждаме Дивна в сюжет с много музика, страст, романтика и типичния за жанра драматичен обрат – истинска латино теленовела. Младата певица заявява все повече своята женственост и зрялост в музикалното си звучене и визия.