Песента "Един за друг" е втората авторска песен на Атанас Кателиев – победителят от предаването „Гласът на България“ през 2019 година. За създаването ѝ музикантът е работил с китариста Ангел Дюлгеров, който е и част от бенда на “Гласът на България”.

„Доста лесно написах текста, той като бях в момент, в който имах какво да кажа на някого…“, сподели Наско в ефира на bTV Radio.

Клипът към песента е реализиран с Плам Мирчева от Wolfpack Studio. За първи път от повече от 5 години Наско се е качил да кара мотор в деня на снимките и това очаквано води и своите последствия. Снимките са възпрепятствани от едно негово падане с мотора, при което губи един от предните си зъби.

„За съжаление, имахме доста кадри и локации, които все още не бяхме заснели. Наложи се в движение да променим изцяло концепцията на видеото“, споделя Наско.

Това е третата му песен след финала на “Гласът”. Песента първоначално е била написана от него като балада в акомпанимент на пиано, но след намесата на Ангел Дюлгеров тя добива фънки звученето, което има в момента.

Чуйте интервюто на Тереза Захариева с Атанас Кателиев.