Младият българин Викторио, който живее във Финландия, оставя следа в европейската музикална сцена още с първия си авторски проект. Създадена само за ден, в специален творчески лагер в Австрия, песента Tough To Love, веднага печели стотици хиляди гледания и слушания в музикалните платформи.

Изпълнена с ритъм, представена с въздействащи вокали, впечатляваща композиция и силен текст Tough To Love описва трогателна лична история. „Винаги съм знаел, че ще дойде моментът, в който ще я разкажа- споделя Викторио- Песента показва пропуканите отношения между баща и син, които бяха моя болка от години. Сигурен съм, че не само аз изпитвам това и не само аз съм изпадал в ситуации, в които се луташ между вината, тъгата и прошката.“

Текстът на песента описва признанието на един син и отпечатъкът от липсата на бащина фигура в подрастващите години на младия човек. Първоначално Викторио се колебае дали да разкрие нещо толкова лично, но мига, в който пуска песента на баща си, разбира, че всички въпроси около нейното създаване са били излишни. „Мисля, че слушането на Tough To Love заедно с моя баща и разговорът, който последва беше едно ново запознанство между нас”, разказва талантливият младеж. Въздействието на музиката променя отношенията между Викторио и баща му, а реакцията от слушането на песента се запечатва във видео и трогва познати и непознати хора, след споделяне в социалните мрежи.

Всъщност социалните канали са едно от нещата, с които Викторио става популярен. Заминавайки преди 11 години със семейството си във Финландия, той бързо научава езика. Покрай трудния фински разбира, че по принцип езиците му се отдават и успява да превърне тази своя способност във viral видеа. Последователите му в Tik Tok са над 66 хил., а „харесването“ на Викторио- толкова силно, че много големи финландски брандове започват да рекламират при него. Специално за България обаче, младият българин създава паралелен канал, с който печели популярност сред българските фенове.

Промо материалите за Tough To Love генерират над милион и половина гледания в социалните мрежи. Сред тях са и ексклузивните видеа, които показват как популярни личности реагират на песента при първо слушане. Само две седмици след своето пускане Tough To Love вече има близо 75 хил стрийма в Spotify, звучи по радио „Хелзинки“ и по комерсиалните радио станции във Финландия.