През април Влади Ампов – Графа оргиназира няколко клубни концерти. Първите два вече минаха - във Варна (8 април) и Лондон (10 април). Тази седмица предстоят в Шумен (15 април) и София (16 април).

„Аз се върнах преди два дни от Лондон. Концертът беше много силен. Много хубава енергия…благодаря на всички българи, които дойдоха в неделя на този специален концерт, защото се получи много истинско“, сподели Графа.

В края на февруари Графа представи новата си песен „Утре отново“, която вече три седмици е в Топ 3 на най-излъчваните български тракове в ефира. Сингълът е заглавна песен на новия сериал на bTV “Мен на ме мислете”. „Утре отново“ звучи в три версии – оригинална, акустична и ремикс на DJ Burlak, като всяка една от тях докосва по различен начин меломаните.

„Много, много, много харесвам сериала…не го крия. Не успявам да хвана всеки епизод, но когато съм си вкъщи го гледам. Горд съм, че моята песен е заглавна на такъв хубав сериал, защото той е различен от другите. Сниман е красиво, монтиран е много хубаво, актьорската игра е много добра, сценарият те държи в напрежение – хем е забавен, хем е по-сериозен на моменти. Общо взето е точно такъв, какъвто трябва да бъде“, каза още той.

Преди месец майсторът на концертите обяви част от летните си дати. Този път почитателите му ще се насладят на изцяло акустична програма. Графа и бенда му вече репетират за нея и самият той споделя, че се получават красиви версии, които ще накарат публиката да танцува, да пее и да преживее богата палитра от емоции. Първият концерт на Влади Ампов ще е в Античен театър Пловдив на 11 юни.

„Дори си позволихме да сложим едни VIP места там. На самата сцена около нас ще има ограничен брой фенове, които ще са на метри от нас“, разказа още изпълнителят.

Турнето продължава в Летен театър  Бургас на 16 юни, Летен театър Варна – 15 юли, Летен театър при Военен клуб, Русе – 16 септември. Билетите са вече в продажба и истинските фенове бързат да купят своя пропуск за неповторимото лятно музикално преживяване с Графа.

Чуйте интервюто на Тереза Захариева с Влади Ампов-Графа.