ОВЕН

В началото на периода и до края на месеца, работата с която сте се захванали, ще ви донесе добри приходи и сте длъжни да я завършите. Не си губете времето. Ако не допускате грешки добрите резултати ще ви радват, дори и да сте все още неопитни в избраното поприще. Преразгледайте вече създадените от вас делови отношения. Бъдете прозорливи при делови разговори. Плановете ви да започнете нова дейност, която обещава добри доходи, ще се осъществят. Здравето ви е стабилно, ако не се притеснявате за проблемите си. Не прекалявайте с алкохола и тлъстото месо, което ви изкушава на трапезата. В личен план не очаквайте спокойствие. Възможно е да създадете конфликт с необмислени приказки. Заредени с добро настроение посрещнете Рождество, а след това и Новата година.

 

ТЕЛЕЦ

От първия ден на последния периода за годината не споделяйте плановете си за следващия месец, за да не се окажете замесени в конфликт. Справяте се с лекота с всички трудности по пътя си. Оценката за вашата работа е висока и подплатена с добри финансови постъпления. Горди сте с постиженията си. Във ваша полза е да отложите планираните делови срещи. Не проявявайте ината си. Поставете началото на нови занимания. Здравето ви е отлично. Спортувайте или се разходете половин час преди лягане. Жените  да избягват проблеми у дома. Очаквайте среща с подходящата половинка, ако все още не сте семейни. При толкова положителни заложби как да не празнувате Рождество и Новата година с добро настроение и оптимизъм въпреки ситуацията в държавата.

 

БЛИЗНАЦИ

Втората половина на декември налага да се справите със служебни проблеми. Осъществете без бавене плановете си. Имате възможност да предприемете действия, чрез които да попълните бързо банковата си сметка, но не рискувайте и не разчитайте на късмета си. Отстранете незначителни проблеми на работното място  и се отдайте на работа. Заемете се сами с осъществяване на плановете си. На добри приходи могат да разчитат всички, които се занимават с бизнес и с търговия на интелектуална собственост. Здравето ви е стабилно. Не си вредете сами, заради обземащото ви раздразнение. Приберете се по-рано, за да имате време и за любимите си хора. Несемейните ще срещнат голямата си любов. Подгответе се, за да пътувате с вашите близки, и да посрещнете Коледа с роднини, а след това подгответе и посрещнете Новата година.

   

РАК

През оставащите дни до края на годината  сте дейни, а вечер обърнете внимание на брачната си половинка и на децата си, защото сте им длъжници заради постоянната ви заетост. От вас зависи да се възстановите от умората. Очаквайте незабравима романтична среща. От понеделник не се доверявайте на подвеждаща информация. Вашите импулсивни решения и емоционални реакции може да ви навредят. С начинанията печелите добри пари, ако не се колебаете и рискувате с умерени инвестиции. Всички ще сте доволни от отношенията на вашите колеги. Здравето ви е нестабилно заради натрупаната умора. Очаквайте запознанства, но внимавайте да не сринат брака ви, ако сте семейни. Невинен флирт може да е причината за самотата ви в празничните дни. Посрещнете с добро настроение Коледа, а седмица по-късно и Нова година.

 

ЛЪВ

От първия ден на периода пътувайте със семейството или с приятели, за да се отпуснете от напрежението и да се заредите със сили, които са ви нужни. Ако вече сте в отпуска, още по-добре.  Не проявявайте доверчивост към предложенията за страничен бизнес, за да избегнете финансови загуби. Не влизайте в спорове в деловата сфера.  Ако сте решили да създадете свой бизнес, преценете дали сте стабилни финансово. Бъдете предпазливи. Не бягайте от проблемите, а ги разрешете. Грижете се за здравето си. Въздържайте се от всичко, което може да ви навреди.  Бъдете внимателни с близките си, за да не създадете напрежение у дома без да се усетите.  Въпреки предстоящите празнични и почивни дни начинанията ви носят удовлетворение. Посрещнете Коледа и седмица по-късно Новата година с любимите си хора.

 

ДЕВА

В началото на двуседмичния период стабилизирайте отношенията си у дома и с вашите колеги и бъдете в сговор с всички в края на годината.  Атмосферата на разбирателство на работното място ви окрилява. Обмислите промени и предприемете решителни действия, за да избегнете сериозни финансовите загуби. Приходите ви са достатъчни, за да имате за развлечения и да оставите дори малко настрана. Не пропускайте да планирате разходите за следващия месец. Разчитайте на себе си и успехът ще е с вас. Здравето ви е отлично, ако не си създавате проблеми. Възможни са емоционални изблици и скандали с любимия човек. От вас зависи да ги избегнете. Не се впускайте в нови запознанства и флиртове, дори ако търсите половинката си, а любовта все ви убягва. Посрещнете с добро настроение с вашите близки Рождество и Нова година.

 

ВЕЗНИ

Периодът започва с проблемни отношения, защото вашите близки се надяват вечер да сте си у дома. Отказът им да се съобразят с вашите задължения ви потиска. Ще се почувстват обидени. Запознанствата  не са подходящи за вас, особено деловите. Ако ги избегнете, ще си спестите бъдещи  усложнения. Служебните ви задължения изискват да сте отговорни. Избегнете финансовите загуби, като наблюдавате работата на вашите подчинени и поправяте бързо грешките. Не отлагайте без причина деловите срещи. Здравето ви е стабилно. Не прекалявайте с концентратите, дори и ако сте на коктейл или парти. Пазете се от проблеми в личния живот. Не проявявайте ревността си. Не са изключени проблеми в семейството. До края на месеца повечето дни са празнични. Посрещнете с добро настроение със семейството си Рождество и Новата година.

 

СКОРПИОН

От първият ден на периода завършете започнатата работа, защото е от значение за материалното ви състояние. Планирайте следващия месец, а вечерите ще ви донесат заслужени приятни емоции. Не се вживявайте в съветите и критиката на злонамерени хора, които  дори не познавате. Пътуването, което планирате, ще има добър завършек, ако е обвързано с деловата ви дейност. Прекалената емоционалност ви вреди. Нищо не печелите. Здравето ви се стабилизира. Засилете имунната си система. Не преяждайте, за да не си спечелите някой килограм наднормено тегло и да се ядосвате, че пак ще сте на диета. Бъдете внимателни с хората, които обичате. Не ги наранявайте. Несемейните ще срещнат мечтаната половинка. Заредени с добро настроение не бива да пропускате вечерята на Коледа и посрещането на Новата година.

 

СТРЕЛЕЦ

През оставащите две седмици до края на годината на вашето работно място цари разбирателство, което повишава качеството на работата ви. Чувствате се в най-активната си форма, а това дразни вашите конкуренти. Не позволявайте да ви развалят настроението. Със служебните си задължения ще се справите въпреки трудностите. Възможни са сблъсъци с хора, които искат вашето място и обществено положение.  Загърбете ги и не се отказвайте от целите си. Не се надявайте на странична подкрепа, а работете и очаквайте разрешаване на финансови проблеми. Здравето ви е стабилно. Не търсете в себе си болки, които не съществуват. Ще изживеете неочаквано романтично приключение, ако внимавате при запознанства и романтични срещи. През почивните и празнични дни  се заемете с домашните си задължения, а след като ги приключите с усмивка и добро настроение посрещнете Рождество и Новата година.

  

КОЗИРОГ

В началото на двуседмичния период ще патите, ако не си създадете положителни емоции. Разтоварете се от напрежението в спортната зала.  Не мислете за възможните трудности, за да не ги предизвикате сами. Допускате грешки заради разсеяност. В този период от нищо сте способни да създадете огромни проблеми с дългосрочно развитие, въпреки че ви поднася възможности, за каквито отдавна мечтаете. Възползвайте сте от тях и направете промени. Ще възникнат проблеми със здравето ви, заради лошото ви настроение. Не се опитвайте да спечелите любим човек насила, защото ще сте губещи  в стремежа ви към неговите чувства. Почивните и празнични дни са изпълнен с приятни изживявания и отчетени служебни постижения. Имате повод да посрещнете щастливи Рождество и Новата година.

 

ВОДОЛЕЙ

В дните до края на декември сте длъжни да поемете вашата част от задълженията си в домакинството. Проведете деловите си срещи. Ще са успешни и ще поставят основата на добри приходи. Във ваша полза е да се доверите на интуицията си и проверявате поднесената ви информация. Ще стабилизирате финансовото си състояние.  Задълбочили сте се в детайлите на вашата работа и пречите на нормалното си общуване с околните. На помощ не разчитайте. Деловите разговори са проблемни, отложете ги. Обърнете внимание на здравето си. Напрежението и алкохола ви вредят. Не рискувайте с физическа работа. Спомнете си, че трябва да отдадете дължимото внимание на близките си.  Неизвестно защо ви мъчат неясни притеснения в почивните и празнични дни.  Посрещнете Коледа и Нова година без потиснатост с вашите близки.

 

РИБИ

От първия ден на периода постижения ви дразнят завистниците, но  завършете задачите си. Вечер се отдайте на заслужена почивка сред вашите близки или с приятна компания с интимната си половинка, ако не сте семейни. Внимавайте успехът да не ви изневери. Не проявявайте щедрост, която не е заслужена от вашите роднини. Прибързани сте, склонни сте да взимате импулсивни решения. По добре си почивайте, вместо да мислите за работа.  Въздържайте се от всичко, което може да ви навреди и да изостри неочаквано хронични заболявания.  Семейните отношения ще се стабилизират, ако не забравяте че не бива да търсите интимност извън дома си. През почивните и празнични дни  настроението ви е отлично, уверени сте в силите си. Посрещнете Коледа и Нова година с положителни мисли и най-вече с усмивка.