АСТРОХОРОСКОП ЗА ПЕРИОДА 17.07 - 31.07.2023

ОВЕН

От първия ден на двуседмичния период трудностите са преодолими. Работете, без да отклонявате вниманието си с извънслужебни разговори, въпреки че е лято и много хора около вас имат повече свободно време за раздумка. Очаквайте ново предложение за работа, което ще ви впечатли със заплащането. Не се изкушавайте да обещавате инвестиции, които не сте обсъдили и анализирали. Успявате да завършите и поставените ви задачи. През четирите почивни дни избягвайте запознанствата, които ще ви създадат сериозни проблеми. Ще ви подведат с лъжи за лесни печалби, ако решите да се отдадете на фантазиите си. Оценете силите си и се възползвайте от ставащото около вас, като не нарушавате финансовата си стабилност. Не е изключен конфликт с делови партньори, с които сте приключили отношенията си.

 ТЕЛЕЦ

В началото на двуседмичния период промените са свързани с необходимостта да изясните отношенията с колегите си. Бъдете търпеливи и не взимайте прибързани крайни решения. Рутинните занимания ще ви помогнат да се освободите от напрежението. След това поставете началото на новите си задачи, които ви носят признание и добри приходи. Не бъдете прекалено критични към колегите си и не прекалявайте с изискванията си на работното място. През почивните дни ви очакват предложения за нова дейност, но също и трудности на работното място. Не бързайте с обещанията за инвестиции, дори и ако са примамливи. Оценявайте без емоция действията на околните. Съветвам ви да планирате работата си. Бъдете самокритични, за да осъзнаете собствените си недостатъци и да запълните пропуските в знанията си.

 БЛИЗНАЦИ

От началото на двуседмичния период, въпреки че е лято и може да сте на плажа, се чувствате в своята върхова форма на работното си място. Ако работите не поставяйте ново начало, а завършете започнатото. Отношенията с околните са хармонични. Проведете планираните разговори, без да подписвате договорите. Обмислете ги още веднъж. Не пропускайте да се видите с ваш приятел адвокат и да обсъдите възможния риск. Очаквайте запознанства, които няма да ви бъдат приятни, но са наложителни. Четирите почивни дни позволяват да водите разговори, свързани с делови промени.  Може да подготвите документи, ако не са свързани с финансови операции. Предложението за промяна и растеж да не ви главозамайва, защото не е изключено да е подвеждащо. Не мислете да напускате сегашното си работно място, ако са ви поднесени в периода.

 РАК

Въпреки летните дни през целия двуседмичен период работата ще ви издигне на нов кариерен връх. Радват ви финансови постъпления. Начинанията са успешни. Направете бъдещите си делови планове. Общуването  с непознати хора е противопоказно. Избягвайте го на всяка цена, дори с риск да ви помислят за невъзпитани. Работата ви спори. Деловите разговори и срещи са ползотворни, ако овладеете емоцията си. През четирите почивни дни Съдбата ви налага изискването срещите и запознанствата ви да са добре преценени. Не се обвързвайте с обещания за финансова подкрепа. Периодът е напрегнат, затова отложете преди всичко важните делови срещи. Съветвам ви да приемете делово предложение, което няма да ви отклони от пряката работа, но ще ви донесе пари. Проявете гъвкавост и бъдете отговорни.

 ЛЪВ

Двете седмици до края на месеца ви действат изнервящо, особено ако все още не сте си взели отпуск, защото всичко около вас се развива много бавно. Започнатото не ви носи доволство. Неочаквана новина за допълнителна работа ще усложни деловите ви отношения. Не пътувайте. Смело се захванете със служебните си задачи и резултатите няма да закъснеят. Проведете важни дискусии и задълбочени разговори. Съхранете финансовата си стабилност, не харчете въпреки  дошлите приходи. През четирите почивни дни отложете срещите си и бъдете предпазливи към новите запознанства. Ако сте дежурни отхвърлете служебните си задължения. Може да се наложи да организирате неочаквано семеен празник, който ви натоварва, Не бъдете напрегнати и нервни, защото след като приключите ще се почувствате удовлетворени.

 ДЕВА

През тези две седмици имате възможност да осъществите запознанства, които да ви осигурят финансова подкрепа. Все пак оглеждайте внимателно проектодоговорите, за да не се окажете притиснати от непосилни клаузи, които не сте забелязали. Ново предложение за работа ще ви изненада приятно и ще погъделичка самочувствието ви, но внимавайте да не е лъжовно. Така немя да съжалявате, че сте напуснали добре платената си работа. През четирите почивни дни сте във върхова форма и бликате чар, спокойни и самоуверени. Отдавна не ви се беше случвало да сте с отлично самочувствие. Думите ви се помнят и правилата, които вие налагате се спазват. Очаквайте информация за високи приходи, които ще ви позволят да си почивате повече и да предприемете мечтаните начинания.

 ВЕЗНИ

През този двуседмичен период ви изнервят затруднения. Ще се наложи да направите корекция на плановете си, а това няма да ви хареса. Не избързвайте и работете със съзнанието, че ако сте разумни, ще постигнете целите си. Бъдете практични и се отдайте на новите си занимания. Проведете важните делови разговори и срещи. Емоцията и трудностите са пречка да оцените реалните си възможности. Отложете уговорените делови срещи. През четирите почивни дни сте все така променливи и емоционални. Ако ви предстои да сключвате сделка, не избързвайте. Не слагайте рисковано подписа си под окончателен договор. Възможно е влошаване на финансовото ви състояние. Бъдете отговорни и въздържани. Потърсете компромиса и златната среда в отношенията с вашите колеги и близки. Наложете си спокойствие. Разчитайте на рутината и знанията си.

 СКОРПИОН

През втората половина на месеца бъдете представителни и да не давайте повод за съмнение в качествата и интелекта си. Резултатна е всяка колективна работа, чрез която ще получите похвала и материално поощрение. Не отказвайте помощ. Обърнете внимание на новите предложения, без да давате положителен отговор. Справяте се със задачите си. В отлична форма сте. Въпреки този факт  не отказвайте помощ. През четирите почивни дни трудности ви пречат и блокират възможността да постигнете целите си. По-добре се въоръжете с търпение и приемете, че забавянето е във ваша полза и ви предпазва от грешки.  Вашият авторитет ще се издигне на ново стъпало. Оценката е от значение за вашето материално състояние и за бъдещите ви планове. Ако сте достатъчно прозорливи, може да извлечете максимална.

 СТРЕЛЕЦ

Дори и да сте в отпуск до края на месеца поставете началото на запознанства, свързани с бъдещата ви самостоятелна дейност. Бъдете предпазливи в деловите отношения и при обсъждане на договорите, ако сте започнали скоро самостоятелен бизнес. Няма да липсват трудности, изискващи задължителен анализ на работата ви до момента. Заемете се с рутинните си задължения, а начинанията отложете. На моменти сте напрегнати и нервни, с променливо настроение. Не позволявайте липсата на спокойствие да провали работата ви.  Четирите почивни дни са изтъкани за вас от професионално доволство. Вашият оптимизъм ви помага да постигнете отлични резултати и да достигнете поредния кариерен връх. Пазете се от кражби на интелектуален труд. Не са изключени неочаквани разходи.

 КОЗИРОГ

През двуседмичния период не пропускайте добрите възможности, дарени ви от Съдбата. Ще разрешите финансов проблем. Емоцията няма да ви позволи да сте обективни към колегите и партньорите си и ако не я овладеете може да стане причина за разправии. Имате възможност  да оформите важни документи, както и такива, свързани с намерението ви да започнете частен бизнес.  Проведете разговор с финансист, който да ви даде насоки за личната ви стабилност. Въпреки че четирите почивни дни позволяват активна отмора, вие се чувствате по-добре на работното място, отколкото у дома. Ще срещнете хора, които ще ви обогатят с нови знания и ще ви бъдат полезни. Не е изключена криза в материално отношение. Не взимайте прибързани и необмислени решения. Не проявявайте импулсивност.

     ВОДОЛЕЙ

Двуседмичния период е в разгара на лятото и е в реда на нещата да сте на почивка. Тези, които работят ги съветвам -  не пропускайте да потърсите ново поле за развитие и изява, като проявите такт и търпение. Имате възможност да обсъдите прехвърляне на друга работа с по-високо заплащане. Ако получите предложение не го отказвайте. Ако имате ваш бизнес или ръководители имате възможност да разширите дейността си.  Четирите почивни позволяват да се справите с изостаналите задачи, но не се натоварвайте с няколко наведнъж. Отложете деловите срещи и разговори. Сериозна е заплахата от разправии. Отстоявайте търпеливо и без агресия мнението си. Останете верни на принципите си. За пореден път сте разочаровани от хора, на които помогнахте да излязат от кризата, а те ви вредят с интриги

 РИБИ

През двете седмици промените, които ви предстоят, са положителни. Стабилизирайте постигнатото в служебен план, но не поставяйте ново начало. Вашата активност и творческият подход ще доведат до добри резултати в работата, ако сдържате емоциите си, в чиято власт сте през целия период. Не взимайте заем от приятели или близки, а ограничете разходите си. През четирите почивни дни периодът е напрегнат, но резултатен. Освободете се от песимизма си. Не позволявайте да провалят шансовете ви за материална стабилизация, въпреки че сте неуверени в силите и възможностите си. Възможни са загуби. Бъдете пестеливи. Отговорно предложение за делови задгранични пътувания изисква да прецените дали ще се справите с разноските. Овладейте вашата импулсивност и прибързаност и избегнете грешките.

 Забраните за хирургическа намеса за седмицата са, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане:

Луна в Рак - Забранени са операциите на стомаха, жлъчката и подстомашната жлеза, също и пластичните операции на бюста.

 Луна в Лъв - Забранени са операциите на сърцето, кръста, гърба и диафрагмата, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

 Луна в Дева - Забранени са операциите на органите в коремната кухина заради по-трудното зарастване на тъканите, както и пластичните операции на коремната стена.

 Луна във Везни - Забранени са операциите на бедрата, дори и за изсмукване на тлъстинки пикочния мехур и бъбреците.

 Луната във Везни - Забранени са операциите на бедрата, пикочния мехур и бъбреците, както и изсмукване на тлъстини от бедрата,.

 Луната в Скорпион - Забранени са операциите на половите органи и дебелото черво.

 Луната в Стрелец -  Забранени са операциите, свързани с донорство, и тези на черния дроб и на ваденето на зъби.

 Луната в Козирог - Забранени са операциите на костите, сухожилията и колянната става, ваденето на зъби.