Светлана Тилкова - Алена представи хороскопът за месец юли в предаването "За града".

ОВЕН
През юли сте орисани с лекота да градите материална стабилност, затова не правете ненужни разходи и не инвестирайте в нови проекти, особено ако не са свързани с ваша фирмена дейност. Ваши роднини се нуждаят от
помощта ви. Не я отказвайте, но бъдете умерено щедри, ако ви молят за заем, защото е добре само да трупате. Поискайте си без притеснения и отдавна дадени заеми, които не ви връщат.

ТЕЛЕЦ
Прекалената ви чувствителност и нетърпимост към критика са факторите, които ще блокират работата ви, ако през юли не овладеете бликащата на фонтани ваша емоция. Мислите бързо и оценявате правилно ставащото в реално време, заради което сте уважавани и ценени, но през този месец може да съсипете важни за вас отношения, ако не контролирате думите, които изричате.

БЛИЗНАЦИ
През юли е във ваша власт да си наложите търпение, умереност и да забравите прибързаните действия. Типично за вашия въздушен темперамент се изявявате като променливи, неспокойни и спонтанни в действията си, но нека ви води разумът, а не чувствата. Тревожността и преумората вредят на здравето ви. През целия месец за вас е важно да имате добри приходи.

РАК
Волеви хора сте и през юли знаете как с такт, търпение и упорство да преследвате и постигате целите въпреки безкрайната ви чувствителност. Често ще ви липсва достатъчно познание в някоя област, но въпреки това сте склонни да се хвалите без мярка и без покритие. Ако сами се изложите пред някого, не бива да сте арогантни и агресивни, готови на скандал, за да наложите вижданията си.

ЛЪВ
През юли се стремите към удобствата и предпочитате да живеете с лекота, без да се натоварвате. Създайте нови отношения, както делови, така и лични и не забравяйте, че месецът чисти кармичните дългове, ако вие имате желание за компромис и осъзнаване на вашите грешки. Бъдете умерени, тактични, готови да изслушвате мнението на околните. Сега е моментът да изясните възникналите недоразумения.

ДЕВА
Юли ви орисва на запознанства, но и на невъзможност да ги пресявате и да отделите най-подходящите. Няма да липсват както интересни хора, така и много досадни, защото са решили, че са най-компетентни във всички сфери на живота и се опитат да ви наложат вижданията си. Гневът без причина ви печели неприятели, а ако сте прекалено любезни, сервилното поведение също не ви носи полза.

ВЕЗНИ
През юли трудностите, въпреки че ви изнервят, не са пречка да се справите със задълженията си. Просто не приемайте нови задачи, а приключете вече започнатите. Положете началото на планирани начинания, които чакат само изпълнение. Не е изключено да срещате и нарочни препятствия, ако сте ядосали някого, повишили са ви или сте заели служебна позиция, за която някой друг си е точил ноктите.

СКОРПИОН
През юли промените са чести, но вие ги приемате с удоволствие, ако са ви полезни. Пътувания зад граница няма да ви липсват. Преди да тръгнете, подгответе внимателно документите си, ако се гласите да подписвате договори, за да не ви изненадат проблеми, които не сте очаквали, свързани предимно с чуждото законодателство. Не се изкушавайте от високите скорости извън България.

СТРЕЛЕЦ
През юли сте стабилни и имате възможност да възстановите хармонията в отношенията си с околните както на работното място, така и в дома си. Начинанията са нежелателни, но ако са неотложни, спазете вашия личен хороскоп за месеца. Не бива да проявявате щедрост към вашите роднини, които имат една-единствена цел – да ви използват за заеми.

КОЗИРОГ
През юли предприемете промени на вашето работно място. В професионален план бъдете предпазливи, за да не се окажете впримчени в делови отношения и нови проекти, които изобщо не сте планирали. Въпреки че нямате намерение да инвестирате в тях, сте длъжни да го направите, ако разпореждането е спуснато от висши началници. Не отказвайте задграничните пътувания.

ВОДОЛЕЙ
Юли ви налага стабилизация, шанс да възстановите хармонията в отношенията си и да тръгнете уверени в нова посока. Бъдете внимателни, когато помагате на вашите колеги, ако имате ваши спешни задачи, защото сред тях има лицемери, които искат да ви навредят, но играят успешно ролята на верни приятели. По-добре е да изкорените това зло още в зародиш, за да не ви използват.

РИБИ
През юли имате възможност да анализирате живота си и да коригирате грешките си от изминалите месеци. Бъдете честни пред себе си, пред вашите колеги и делови партньори, за да не се окаже, че вашият управител Нептун не е успял да ви предпази от негативната карма, която инатливо сте сътворили. От вас зависи дали ще успеете да наложите идеите си, или ще се подадете на илюзиите и фантазиите си.