ОВЕН

Въпреки, че от първия ден на двуседмичния период сте заредени с емоция и неизвестно защо сте тъжни, ще усетите прилив на сили. Плановете, разговорите, личните срещи ще ви донесат полза и приходи. Всичко започнато ви се удава с лекота. Бъдете сдържани в поведението си. Съкратете максимално срещите и разговорите, независимо са делови или лични. Не пазарувайте разточително, за да задоволите нечий каприз, мислете за предстоящите месечни режийни разходи и за плащането на годишните данъци Ако ви предложат нова работа, съгласете се да проведете предварителен разговор. Не поставяйте ново начало, ако не е планирано. Преумората вреди на здравето ви. При проблеми у дома причината ви се корени във факта, че сте развалили отношенията си. Всичко е поправимо, ако вината е ваша и се извините.

ТЕЛЕЦ

През първата половина на месеца приемете опитите да ви ядосват като изпитание на вашата издръжливост и не се поддавайте на провокации. Подвластни сте на желанието на околните да се убедят, че сте приели предложението им за компромис и нормални отношения. Преди да направите крачката към начинания ги обмислете още веднъж и преценете финансовите си възможности. Склонни сте да пропилеете деня си в незначителни занимания и ненужни разговори. Осъзнайте, че заради разнопосочност не си заслужава да разваляте служебните си отношения. В средата на периода запознанствата ви са от взаимна полза, ако от първа среща не се опитвате да водите разговори за финансиране. Здравето ви е нестабилно заради лични проблеми и усещането, че сте неоценени и нарочно ви потискат и в личния живот.

 

БЛИЗНАЦИ

От първия ден на двуседмичния период поставете началото на нови занимания. Справяте се отлично с всичко, с което се захванете. От вас зависи да проявите воля и да работите, вместо да постигате целите си с  усилие. Не бързайте да споделяте идеите и плановете си. Настроението ви е добро, но ще се сблъскате с трудности. Причината са думите на интриганти, които предизвикват и към словесна агресия. При възможност през този период отложете планираните делови срещи. Промените са много, някои от тях са неприятни и не са по ваше желание, въпреки че сте длъжни да се подчините, след като има и полза за вас. Радвате се на стабилно здраве. Периодът носи промени в личния ви живот. Длъжни сте да се съобразите с желанията на половинката си.

 

РАК

Първата половина на февруари бележи нов етап в развитието ви. Позволено ви е да поставите ново начало. Предстоят ви промени в деловия живот. Предприемайте ги едва след като сте преценили всички възможни рискове, въпреки желанието ви да сте на първите места и да виждат предимно вашите постижения. Ако не успявате да вървите по избрания от вас път само защото сте решили да се инатите и да противоречите на всички, вредата е за вас. Бъдете сдържани, не говорете агресивно.  Осъзнайте вашите грешки, за да не се провалите с гръм и трясък. От вас зависи да избегнете конфликтите с деловите ви партньори заради променливото ви настроение, а също и финансовите загуби. Здравето ви е добро. Личните ви отношения изискват да сте по-сговорчиви.

 

ЛЪВ

От първия ден на двуседмичния период се вслушайте в съветите на колегите си. Не се сърдете заради полезната критика, защото късметът не е на ваша страна. Не бъдете крайни в изказванията си. От вас зависи да се справите с проблемите, които възникват ежедневно. При необходимост оформете финансови документи. Заредете се с добро настроение и трудностите ще станат по-лесно преодолими. Бъдете предпазливи при срещи и разговори, свързани с ваши нови проекти и планове, за да не ви измамят. Съветвам ви да се пазете да не станете жертва на сплетни и интриги. Намерете сили и простете на неприятелите си, но без да забравяте вредата която са ви нанесли. Ще ви олекне и ще си възвърнете доброто настроение и увереност. Здравето ви е променливо. В личния живот създайте хармония и спокойствие в отношенията си.

 

ДЕВА

През първите две седмици на февруари срещите ви са много. Търсите духовна близост дори и в деловите отношения, но е трудно да я откриете. Успехите ви са съпътствани от проблеми и пречки, които не бива да превръщате в причина да се съмнявате в себе си. Способни сте да се справите с всичките си задачи. Бъдете търпеливи и целеустремени. Не се оставяйте да ви обхване лошо настроение, само защото сте разочаровани от ваш колега, на когото много сте помагали. За компенсация Съдбата ви поднася и много положителни промени. Към края на периода сте прекалено чувствителни. Без причина ви дразни всичко, което не е по вашия вкус. Примирете се. Ползата е и за вас. Здравето ви е стабилно. В семейството не бъдете гневни, прибързани и променливи.  От вас зависи да видите и добрата страна на случващото се в дните ви.

 

ВЕЗНИ

Още в началото на двуседмичния период вашите срещи с деловите ви партньори ще ви разочароват. Внимавайте и избегнете несполуките в работата, породени от вашата прекалена доверчивост. Бариерите, които си поставяте сами, и притесненията ви, са безпричинни. Успехът е с вас. Не го пропилявайте! Заради вашата чувствителност бъдете внимателни при делови срещи и разговори и  запознанства. Ако имате възможност е по-добре да ги отложите. Късметът както е с вас, така може да ви изостави и вместо добри приходи, които очаквате да ви донесе загуби. Направете задължителен анализ и преоценката на собствените си действия и постижения. Здравето ви е стабилно. Ще се чувствате добре, ако стабилизирате отношенията си у дома чрез промените в поведението си, които сте длъжни да предприемете.

 

СКОРПИОН

През първите две седмици на февруари се пазете да не станете жертва на неприятели и да не попаднете в нечия вредна за вас зависимост. На работното място се сблъсквате с трудности заради ваши грешки и несвършена работа.  Избягвайте пътуванията, запознанствата и деловите срещи. Ако развивате собствен бизнес помислете за разширяването му, но без да споделяте плановете си. От вашето поведение зависят финансовите ви постижения. Непредвидени разходи  ще намалят спестяванията ви. Не отказвайте предложение за допълнителна работа. Не се лишавайте от приходи, животът поскъпва постоянно. Здравето ви е нестабилно. Податливи сте на простудни и инфекциозни заболявания. Бъдете сдържани у дома, защото в личните отношения са възможни проблеми, заради роднински интриги.

 

СТРЕЛЕЦ

Първите две седмици от месеца позволяват да творите. Намирате начин да стабилизирате финансовото си състояние. Не харчете с лека ръка спечелените пари. Надеждите, които възлагате на бъдещи сделки, не са гаранция за приходи. Неочаквани промени може да ви засегнат. Заемете се с рутинните си задължения и не уговаряйте делови срещи. Ще са неуспешни, дори ако сте наясно точно какво искате. Надеждите ви няма да се оправдаят. Не позволявайте на емоцията да попречи на трезвия ви разсъдък. Работата ви спори и обещава приходи, ако сте разумни и имате правилна преценка. Здравето ви е стабилно. За да избегнете проблеми с вашите близки вечер се прибирайте рано. В противен случай рискувате да ви изненадат неприятно проблеми в общуването и вместо да внесете хармония в проблемни отношения, ще ги влошите.

 

КОЗИРОГ

През първите две седмици на февруари за пореден път ще ви изненада информация за служебни промени. Зависими сте от партньорите си и ще се наложи да се подчините на изискванията за съвместна работа. Въпреки това сте доволни от всичко, свързано с деловата страна на живота ви. Радвате се на закрилата на Съдбата и имате възможност да се възползвате от нея. Не я пропилявайте, вторачени в проблемите. Имате шанс за приходи, но и трудностите по пътя ви не са малко. Не се отказвайте и не се отвличайте с маловажни задачи. Пазете се от невъздържаност и не спорете без причина. Не бива да се намесвате в проблемни отношения на колеги. Здравето ви е стабилно. Пазете се от травми. Не е изключено да ви разочароват действията на близки хора, но анализирайте и своите пропуски. Съхранете брака си.

 

ВОДОЛЕЙ

Първите две седмици на месеца позволяват да подложите на анализ собствената си личност въпреки че със сигурност имате други планове и не ви се губи време за целта. От вас зависи да поправите допуснатите грешки.  Промените на работното място ще се осъществят с ваша помощ, затова присъствието ви е задължително. Не заминавайте в командировка, не излизайте в отпуска, защото може да се окаже, че вашите важни предложения са отхвърлени. Намерете златната среда между стремежа си да свършите повече работа и забраната да сте прибързани, за да не грешите. Във ваша полза е да премълчавате, да сте умерени и търпеливи. Здравето ви е стабилно. Чувствата са важни за вас, но не бива да пречат на вашите служебни задължения, особено ако сте семейни и печелите добре от работата си.

 

РИБИ

През  първата половина на месеца въпреки добрите постъпления в личната ви банкова сметка хабите много сили и нерви, за да се справите с работата си. За съжаление причината е в чужди грешки, а вие не обичате да сте губещи, което нерядко ви се случва. Въпреки това сте впечатляващо енергични и изпълнени с желание да отхвърлите задачите си. Всички ви подкрепят, ако овладеете своята чувствителност и емоции. Уважавайте деловите качества на вашите партньори.  Внимавайте при  срещи и разговори с нови хора, защото сте готови да споделите какво планирате и ще сте губещи. Здравето ви е стабилно, но е зависимо от психиката ви. Неочаквани разходи се отразяват зле на семейния бюджет и са причина за разправии у дома. Бъдете предпазливи, пестете и не харчете спечеленото, особено за почерпка на приятели.