ОВЕН

Първите две седмици на април са наситени с емоционални моменти и празнични дни. От вас зависи как ще организирате времето си и дали ще съумеете да сте умерени или точно обратното - ще проявите агресията си не на място и във ваша вреда. От самото начало на периода сте прекалено самоуверени и рискувате да си създадете конфликти на работното място.  Проявете такт и бъдете коректни към вашите колеги. Само така ще имате подкрепата им и ще отхвърляте работата си желание и с успех. Ако ви предложат допълнителна работа, не я отказвайте. През седемте почивни дни помислете какви промени да предприемете на вашето работно място, за да ги осъществите през първата половина на месеца. През Светлата седмица боядисайте великденските яйца. Посрещнете Възкресение Христово. Здравето ви е стабилно. Внимавайте да не съсипете хармонията в личните си отношения.

ТЕЛЕЦ

През първата половина на месеца не приемайте участие в рисковани начинания, уж носещи бърза печалба. Внимавайте, защото странично негативно влияние може да провали плановете ви. Не рискувайте и не провеждайте разговори с колегите си, ако няма да сте убедителни в исканията си. Работете усилeно и обмислете новите делови предложения, без да давате знак, че сте впечатлени от тях, за да не ви спестят нещо важно.  Седемте почивни дни ще ви донесат новина за професионално признание.  Не предавайте колегите си, ако ви помолят за помощ, за да не ви лишат от своята подкрепа, когато ви е нужна. Разчитайте на себе си. Внимавайте с новите запознанства и не се доверявайте на първия срещнат. Подгответе великденската трапеза и почетете Възкресение Христово с вашите близки. Здравето ви е стабилно, ако не прекалите с преяждането.

БЛИЗНАЦИ

От началото на двуседмичния период общувате с лекота. Използвайте възможността да подобрите финансовото си състояние и стабилизирайте заеманото обществено положение. Бъдете търпеливи, за да се справите с поставените ви задачи. Опреснете знанията си в област, свързана с вашата работа. Бъдете отговорни и на Разпети петък не злоупотребявайте с търпението на Съдбата, ако нарочно бавите изпълнението на поставените ви задачи, въпреки празничните дни. През седемте почивни дни се обогатете с нови, полезни за дейността ви знания. Не пропускайте да обмислите възможностите, позволяващи ви да започнете нова работа, въпреки че сте във властта на емоцията и преценката ви е объркана. На Велика събота, създайте хармония в отношенията си и се включете в подготовката на Великденската трапеза. Имате възможност да осъществите делови срещи и запознанства. Здравето ви е стабилно.

РАК

През първите две седмици от април не са изключени измами. Бъдете внимателни при провеждане на лични и делови разговори, за да си спестите разочарованията. Имате възможност да увеличите приходите си, въпреки че няма да ви е лесно и някои от вас може да се откажат. Не се претоварвайте с непланирана допълнителна работа. През целия период сте чувствителни и изпълнени с безпричинни съмнения. Въпреки седемте почивни дни,  очаквайте добри приходи. На работното място се справяте отлично със задачите си, ако не се ядосвате заради чужди пропуски, които няма как да поправите. Разрешете деловите проблеми, които блокират и пътя, и работата ви. Разчитайте на себе си, но се вслушвайте и в гласа на интуицията си. Емоцията ще ви връхлети още в ранните часове в почивния ден, Велика събота.  Притеснени сте от личните си грижи, но е редно да подготвите Великденската трапеза. Здравето ви е стабилно. Личните отношения изискват старание да ги съхраните.

ЛЪВ

Първата половина на април ви изненадва с информацията за приходи. Бъдете внимателни, ако преговаряте за участие в големи проекти, за да не се провалите и да не загубите пари. Планирайте работата си така, че да не се преуморявате и дайте оценка на състоянието й в момента. Все още се занимавате с неразрешени проблеми, които се отразяват на вашето самочувствие. Не надценявайте силите си. Не сте сигурни, че сте в състояние да вземете важни решения. Наложете си спокойствие и работете умерено. През седемте почивни дни, също и на Разпети петък, се случват чудеса. Зависи само от вас дали ще си извоювате победа, ако се справите с новите си задачи. На Велика събота сте напрегнати и уморени. Отложете планираните срещи и разговори. Търпеливо приемайте неприятностите. Празници са, боядисайте великденските яйца и подгответе трапезата с вашето семейство. Здравето ви е стабилно.

ДЕВА

От първия ден на периода ще ви притесни неочаквано и по ваше мнение безпричинно усложняване на отношенията с бизнес партньори, на чиято подкрепа възлагахте големи надежди. Деловите разговори са обречени на провал, а и този път работните дни за първата половина на месеца са само 9. Провеждайте ги внимателно, за да избегнете грешките. Предпазливо създавайте нови взаимоотношения. През седемте почивни дни ви съветвам да избягвате начинанията и работата с други хора. По-добре си почивайте. На Разпети петък не уговаряйте делови срещи. Въздържайте се от взимане на важни решения.  Всички начинания на Велика събота ще ви донесат положителни резултати. Деловите разговори са ползотворни, ако сте си поставили ясна цел.  От вас зависи да сте здрави и в добри лични отношения. Ще ви помогне и боядисването на великденски яйца, направата на козунаци и подреждането на трапезата за Великден.

ВЕЗНИ

Пред всички вас са две наситени с емоции седмици, в които работните дни са 9, а почивните - цели 7. Въпреки това очаквайте предложение за допълнителна работа, но бъдете внимателни с разходите. Не давайте заеми. Задълбочете се и обмисляйте добре действията си, а едва след това тръгнете уверено към поставената цел. Очакват ви добри приходи, ако успеете да завършите започнатите задачи.  През седемте почивни дни Съдбата ви изненадва със запознанство. Ще се наложи да взимате важни решения, свързани с личния и професионалния ви живот. Овладейте емоцията си, ако не успеете, по-добре да отложите взимането на решение. На Разпети петък  се подгответе за неочаквани трудности. Велика събота позволява да обмислите още веднъж промените. Ако не сте се включили в подготовката за великденските празници очаквайте непредвидени трудности и конфликти с близки хора. На Великден останете със семейството си. Здравето ви е стабилно.

СКОРПИОН

Още от първия ден на периода ви съветвам да отложите подписването дори на уговорените търговски сделки. Ако сте внимателни ще изживеете положителни промени. Не пътувайте, ако не сте сигурни в положителния завършек и резултат на планираните срещи. В общуването с началниците или с деловите си партньори съхранете спокойствието си, за да не обтегнете отношенията си в деветте работни дни. През седемте почивни дни сте емоционално напрегнати. Използвайте Разпети петък, за да анализирате своите грешки и поведението си. Така ще избегнете бъдещи  недоразумения. На Велика събота, може да се сблъскате с проблеми заради неуредици при доставките на стока във вашия магазин, ако се занимавате с търговия. На Великден възникнали конфликти с близките ви, за които не съществува основателна причина, са повод за напрежение. Не пътувайте и не уговаряйте делови срещи, за да избегнете разправиите и проблемите, а помогнете за подготовката на Великденската трапеза.

СТРЕЛЕЦ

Първата половина на месеца ви зарежда със сили, за да отдалечите от живота си хората, които ви потискат и са причина да ви липсва самочувствие. Осъществяването на нови идеи ви носи удовлетворение. Вашите предложения срещат подкрепата на ръководството, въпреки че не сте се надявали да я получите. Подхождайте разумно към възникващите делови проблеми, които са лесно решими. Работете спокойно, уверени в силите си, за да постигнете повече от очакваното. Въпреки че е част от седемте почивни дни през тези две седмици, Разпети петък налага да овладеете вашите импулсивни действия, които са гаранция за непредвидими последствия и могат да съсипят личните ви отношения. Не бъдете прибързани и не действайте импулсивно, дори ако отивате на романтична среща. Обмисляйте добре думите си. На Велика събота имате време да подготвите всичко за великденската трапеза, да сте в хармония с близките си и да сте здрави.

КОЗИРОГ

От началото на април и през първата му половина сте изпълнени с идеи и затова не искате да се занимавате с преките си задължения. Всеки ден от деветте работни бъдете дейни. Внимавайте да не се обвържете с неподходящи делови партньори, които ще ви вредят. През всичките седем почивни дни сте разнопосочни и нетърпеливи. Съветът ми е да бъдете предпазливи, ако вашите срещи са свързани с деловите ви отношения, защото емоцията ви пречи на трезвия разсъдък. Дори и на Разпети петък сте склонни да се карате с колегите. На Велика събота сте напрегнати.  Въпреки желанието ви за хармония ще се наложи да се занимавате с конфликти в семейството. Избегнете ги като помогнете за боядисването на яйцата и с подготовката на Великденската трапеза. На Великден си простете със семейството, защото причината за проблемите до голяма степен се крие във вас. Не хвърляйте вината за ставащото върху тях. Здравето ви е стабилно.

ВОДОЛЕЙ

От вас зависи да жънете успехи през първата половина на април, най-вече в деветте работни дни, ако сте съумели да осъзнаете важността на вашите задачи. Започнатото ще ви донесе отлични резултати. Проведете поговорите с партньорите си за предстоящо вложение в доходен бизнес. От седемте почивни дни извлечете най-вече полза за себе си и си дайте заслужена отмора. На Разпети петък ви предстои важна среща, която ще ви накара да се замислите сериозно над бъдещите ви делови планове. Работете упорито и отхвърлете задачите си. На Велика събота освен с боядисването на яйцата и подготовката на великденската трапеза, занимаващите се с творчески професии ще се изявяват с много фантазия и съзидателна енергия. Имате възможност да блеснете с неподозирани способности. На Великден не се захващайте с неясни задачи, за да избегнете опасността от финансови загуби заради ваши грешки. Празнувайте с вашите близки и обичани хора. Здравето ви е отлично.

РИБИ

През първата половина на април, въпреки че работните дни са само девет, сте доволни от себе си. Работата ви носи заслужено удовлетворение. Не отказвайте да обмислите предложение, свързано с промяна на работното място. Убедителни сте при делови разговор. Говорите омайно и ще спечелите подкрепа, ако не повишавате тон. Очаквайте предложение, водещо до подобряване на материалното ви състояние. За две седмици имате седем почивни дни, в които не бива да сте агресивни. Финансови проблеми ще ви натоварят допълнително, ако ги допуснете заради прекалено харчене по празниците. Купете яйца за боядисване в умерено количество, както и всичко необходимо за трапезата на Великден. На Велика събота сте в конфликти с партньорите ви. Денят е пълен с неочакваности. Ще ви се събере много, защото сте повлияни от дразнители. Помогнете на близките си за неделната празнична трапеза. Здравето ви е нестабилно.

Посочвам и забранените операции, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане, като напомням, че ако са неотложни винаги лекарите могат след отпадането на забрана да приложат нужното лечение за корекция и избягване на възможни последващи проблеми.

Луна в Дева - забранени са операциите на стомаха, жлъчката, черния дроб и далака, а също и козметичните за отстраняване мазнини от коремната стена, заради трудно зарастване на тъканите в посочените дни.

Луна във Везни - не са позволени операциите на бъбреците, пикочния мехур, бедрата, дори и да нямате травми, а сте решили да се подложите на изсмукване на мазнини.

Луна в Скорпион - забранени са операциите на половите органи, яйчниците, матката, има забрана и за операции на бъбреците.

Луна в Стрелец - забранени са операциите на черния дроб и далака, също и свързаните с донорство и кръвопреливане, ако е възможно да бъдат отложени.

Луна в Козирог - забранени са операциите на костите, ставите, коленете, ваденето и лечението на зъби.

Луна във Водолей - забранени са операциите на сухожилията, вените, очите и апендикса.