ОВЕН

В периода до 20 ноември  намерете начин да изгладите разногласията с хората от вашето делово обкръжение. Не избързвайте, ако искате да предприемете промени в живота си и ги обмислете още веднъж. Срещите с малко познати хора не са във ваша полза, въпреки че може да са приятни. Очакват ви блестящи изяви. Пред вас се разкрива поредната възможност да поставите началото на нова дейност, но не бързайте. Преценете дали имате достатъчно свободни средства. Не търсете заем или кредит. Здравето ви отново е нестабилно. Ще срещнете трудности в общуването със семейството и с интимния си партньор. Породени са от вашата изневяра, която трудно ще ви простят.  Не се надявайте на сдобряване като се отдадете на интимни мигове, защото именно те ще са причина за нов скандал с брачната ви половинка.

 ТЕЛЕЦ

В дните до 20 ноември работата ви спори , ако не се притеснявате заради многото си служебни задължения, въпреки че винаги успявате да ги отхвърлите в срок. Бъдете предпазливи с инвестициите, особено с неочакваните предложения. Ако ви убеждават да се включите в рисковани начинания ги откажете без колебание. Време е да помислите как да промените живота си, за да е смислен, интересен и разнообразен. Скуката ви вреди, но я компенсирате с работа, която за вас е удоволствие и сте горди с постиженията си. През този период се налага да взимате крайни делови решения. Спокойствието е задължително. Здравето ви е стабилно. Предпазвайте се от простуди и не прекалявайте с алкохола. Ако пътувате, предупредете интимната си половинка при наложително закъснение, за да си спестите сцени на ревност. Не пропускайте интимните мигове.

 БЛИЗНАЦИ

В периода до 20 ноември проблемите могат да са в личните ви отношения и в деловите ви планове. Ако сте на ръководен пост, бъдете внимателни, когато подписвате документи, особено свързани с кредити. Няма да сте доволни от запознанствата, ще съжалите, че сте ги допуснали. Работата ви спори, ако  вместо да  изслушвате проблемите на вашите колеги се заемете със служебните си задължения. Бъдете внимателни в думите и действията си.  Конфликти с делови партньори може да блокират желанието ви за работа. Здравето ви е зависимо от настроението, което е по-скоро песимистично, заради липса на самочувствие. Очаквайте нови романтични запознанства, които ще прераснат в сериозна връзка. Семейните да се пазят от  изневяра. Омаяни сте от нов познат, но не се отдавайте прибързано на сексуални удоволствия.

 РАК

От първите дни на месеца и до 20 ноември работите активно, но пък и приходите ви са отлични. Предпазливостта ви е от полза.  Съветвам ви да не се обвързвате с участие в рисковани начинания, въпреки че изкушението е огромно. Периодът е подходящ за разговори, свързани с финансови проблеми, които вече няма как да пренебрегвате и сте длъжни да решите. Ваши делови партньори ви изненадват с предложение за допълнителен бизнес. Помислете за възможности за изява в нова професионална сфера и за инвестиция, но не на всяка цена. Мислете с разума си и не влагайте емоция, за да вземете правилното решение. Здравето ви е стабилно, ако си наложите спокойствие. Предстои ви да решите трудностите свързани с децата или близките ви. Сексуалните удоволствия ще стабилизират отношенията ви с любимите хора.

 ЛЪВ

В периодът до 20 ноември намерението ви да се заемете с нови задачи е печелившо, ако не се притесните и не се откажете сами. Сторите ли го не бива да търсите причината встрани. Овладейте емоцията си, защото блокира действията ви. Бъдете отговорни и не забравяйте, че вашата щедрост ще доведе до финансови загуби. Не прекалявайте с покупките.  От вас зависи дали сте обмислили добре начинанията, за да сте сигурни, че приходите от тях няма да закъснеят. Направете си изводи от допусканите грешки. Поддържайте доброто си настроение дори и при неприятни делови разговори.  Здравето ви е стабилно. Личният ви живот изисква да сте предпазливи. Не е изключена разправия с  близките ви, но след това ще се възцари мир и разбирателство. Не пропускайте интимните мигове и сексуалните наслади.

ДЕВА

В дните до 20 ноември имате възможност да се справите блестящо със служебните си задачи и да постигнете много по отношение на интелектуалното си израстване. Начинанията са печеливши. Не очаквайте успехът да ви споходи, ако не сте се заели със задълженията си.  Не спорете с колегите си, колкото и да ви се иска да наложите вашето мнение. Избегнете напрежението в отношенията ви, за да си гарантирате спокойствие и бъдеща подкрепа. Не обръщайте внимание на ваши колеги, които се опитват да омаловажават работата ви. Независимо от моментното ви нежелание да сте дейни, сте удовлетворени от постигнатото. Здравето ви е отлично. Спортувайте! Ще започнете нов роман или ще възобновите стари отношения. Интимните мигове ви зареждат с добро настроение,  ако сте сигурни в чувствата си и не изпитвате ревност, която блокира желанието ви за близост.

ВЕЗНИ

Странно защо в дните до 20 ноември сте лениви и отпуснати и нищо не ви се прави, въпреки че имате идеи, които са впечатляващи. Възприемате задълженията си като досадни и изнервящи. Няма да си навредите, но и няма да получите похвалата или повишението, за което мечтаете. Дразните се, че ви преследват досадни трудностите.  Въпреки тях очаквайте отличен резултат във всички професионални сфери, но най-вече ако сте финансисти, адвокати или счетоводители. Бъдете предпазливи при неочаквани запознанства. Измамници ще се опитат да ви измъкнат парите или поне част от тях.  Здравето ви е стабилно, ако не се преуморявате и не прекалите с алкохола, който ви вреди. Запознанствата през седмицата могат да прераснат в сериозна връзка. Ако сте коректни и искрени в чувствата си, ви очакват незабравими интимни изживявания.

СКОРПИОН

В дните до 20 ноември не бива да губите вяра във възможностите си заради душевни колебания и без да сте получавали критични забележки. Привидно се радвате на  признание, но не бива да  се поддавате на ласкатели. Бъдете предпазливи и избягвайте рискованите начинания. Във ваша полза е да завършите започнатите доходоносни задачи. Бъдете внимателни, за да избегнете проблемите, причиняващи ви душевни травми. Внесете хармония в отношенията с вашите делови партньори. Не се натоварвайте с чужди отговорности и се предпазвайте от грешки, които могат да блокират работата ви. Здравето ви е стабилно, ако си лягате рано и не прекалявате с алкохола. Вечер очаквайте приятни романтични мигове. Семейните да се пазят от изневяра, защото ще ги разкрият на мига. Говорете открито за вашите желания, за да избегнете липса на хармония в интимните мигове.

СТРЕЛЕЦ

В дните до 20 ноември около вас цари хармония особено на вашето работно място, стига да разчитате на опита си и да си наложите търпение. Бъдете предпазливи към запознанствата и не правете опити да се сближавате с непознати, за които нещо не знаете.  Доволни сте от свършената работа. Ако при запознанства някой не ви хареса от пръв поглед, приемете този факт като знак да блокирате веднага възможността за развитие на отношенията. Интуицията ви пази от делови провали и проблеми. Разсеяни сте. Бъдете внимателни, ако се налага да шофирате. Здравето ви е отлично. Предпазвайте се от травми, ако правите ремонти. Вечер се посветете на брачната или интимна половинка. Премахнете съмненията в изневяра, защото и вие допускате изневери. Не бива да критикувате семейството си, за да не отдалечите близките от себе си.

КОЗИРОГ

Успехът, очакван от вас до 20 ноември и промените, които ви предстоят, са причината да сте напрегнати. Добрите резултати от начинанията ви  са сигурни, ако сте отговорни към работата си. Дори и ако промените плановете си, не се ядосвайте и не търсете виновни за случващото се, а приемете, че и е във ваша полза. Не бива да си внушавате проблеми, които са  само във вашите мисли. Пред вас се разкрива отлична възможност да постигнете мечтания професионален връх. Находчивост и трезва преценка на случващото се в този период ще ви позволят да блеснете със знанията и интелекта си, особено в делово отношение. Здравето ви е нестабилно. В отношенията с близките ви цари хармония. Вечер се отдайте на заслужена почивка и на приятни мигове с любимите си хора. Не се оплаквайте от служебните си проблеми,  не разваляйте настроението им.

ВОДОЛЕЙ

В дните до 20 ноември вашите делови резултати ще ви върнат доброто самочувствие. Не се доверявайте на съвети на непознати хора. Не се поддавайте на емоцията. Бъдете разумни и практични. Във ваша полза е да промените отношението си към вашите колеги. Съветвам ви да не бъдете добронамерени и снизходителни към завистливите, които са раздразнени само защото се радвате на отлични резултати в кариерното си израстване. Не могат да ви попречат да успявате. Обмислете промените, които искате да наложите на вашето работно място. След края на работното време вечер се приберете у дома. Лягайте си рано, а сънят ще успокои вашата напрегнатост и ще ви зареди със сили. Пазете се защото сте податливи на простуди. За вас любовта играе водеща роля през целия период. Успехът е с вас, ако чувствата ви са споделени. Не се опитвайте да флиртувате.

РИБИ

В дните до 20 ноември обсъдете плановете си с вашите близки и преценете дали е дошло време да смените работата си. През целия период сте впечатляващо общителни и чаровни. Съветвам ви да не се тревожите заради появилите се на пътя ви трудности, защото те не ви засягат. Не се впечатлявайте, ако някой се опитва да ви вменява вина и очаква от вас да оправите грешките му, но няма да ви е благодарен.  При делови срещи бъдете тактични. Стабилизирайте постигнатото. Бъдете компромисни към предложенията на вашите колеги, особено ако ви носят полза. Начинанията са перспективни, ако са добре премислени. Здравето ви е стабилно. Не си създавайте безпричинно нервно напрежение. Ако сте допуснали проблеми в личния живот бързо намерете пътя към сърцата на любимите си хора и загърбете съмненията в изневяра.