АСТРОЛОГИЧЕН ХОРОСКОП НА СВЕТЛАНА ТИЛКОВА- АЛЕНА ЗА ПЕРИОДА 16.09 - 30.09.2023

ОВЕН

От първия ден на втората половина на месеца се заемете с връщането на хармонията във вашите отношенията с колегите и деловите ви партньори, защото това е вашата най-важна задача. Колкото и да ви е трудно не се колебайте да поднесете извиненията си на засегнатите заради ваши думи. Стабилизирайте чрез разговори и действия заеманата обществена позиция, въпреки, че липсата на достатъчно търпение пречи да го сторите. Предпазвайте се от неподходящи запознанства, дори и ако ви ги налагат. Бъдете внимателни при обсъждане на работа, свързана с обществени организации и финансови документи. Внимателно се запознайте със съдържанието и значението им. Имате цели шест почивни дни през периода. Подгответе за подпис договори и финансови документи. Не сте склонни да приемете новите делови предложения, които ви поднасят. Притеснени сте, че може да сте губещи, ако участвате в начинания, които са свързани и с други хора. Преодолейте разсеяността си, която поражда грешките при изпълнението на служебните ви задължения, въпреки че сте галеници на Съдбата, която ви закриля, но не ви предпазва от необмислени постъпки.

ТЕЛЕЦ

От първия ден на двуседмичния период назрява конфликт на вашето работно място. Намерете компромисно решение на проблема, предизвикал разпаления спор, стига да разберете причината за пламналия пожар. Не се ядосвайте. Обмислете нови възможности за професионална изява. Посъветвайте се с хора, които искат да ви помогнат да разрешите проблемите си. Трудностите по пътя ви не пречат да запазите спокойствието си. Когато сте изнервени, сте много лесно уязвими. Бъдете сдържани в общуването с непознати и не споделяйте плановете си. Въпреки трудностите, налагащи ви да промените плановете си, отхвърляте задачите си с лекота. През този период имате шест почивни дни. Проведете разговори за финансиране за строеж на ваш офис, работно помещение, склад. Дойде ли време да положите подписа си, се уверете, че договорът няма да ви натовари с непосилни клаузи за бъдещ период. Не се изкушавайте да действате прибързано. Вършете само рутинните си задължения. Грижете се за здравето си. Радва ви възцарилата се хармония във вашето семейство, която е допълнителен стимул за деловите ви усилия.

БЛИЗНАЦИ

През втората половина на месеца нямате пречки, защото Меркурий е вече директен. Обмисляте промени, свързани с материалното ви състояние. Правите опити да договорите работа в съдружие, но сте застрашени от грешки и пропуски само защото мислите ви са разпилени, заети с нови идеи. Съветвам ви да се доверите на хората около вас, ако се нуждаете от помощ в работата си и се налага да завършите спешни задачи. Преценете добре възможностите си и не се опитвайте да надскачате себе си. Ако развивате собствен бизнес, обмислете как по-бързо да привлечете нови съдружници, които няма да ви предадат след време. През шестте почивни дни, които властват в периода, съхранете доброто си настроение. Пазете се от хора, които ви завиждат и правят всичко възможно да ви злепоставят. Периодът ви поднася изпитания, но ви зарежда със сили, за да ги посрещнете достойно. Изпълнени сте с решителност и готовност да се справите със задълженията си – лични и делови. Не е изключено да поставите началото на нови задачи през последните почивни дни. При необходимост от неочаквани делови срещи бъдете уверени в исканията си и не се притеснявайте да ги поднесете.

РАК

В началото му и през целия двуседмичен период не се опитвайте да се обвързвате в делови отношения с непознати хора. Избегнете предвидливо бъдещите загуби. Задължително се обогатете с информация, която е полезна за работата ви и е от значение за предстоящите ви задачи. Не пътувайте, дори и ако имате нужда от промяна на обстановката! Предстоят ви неочаквани професионални обрати, които не трябва да ви заварят неподготвени. Блокирайте опитите да ви пречат при делови разговори и да ви отклоняват с въпроси, които нямат общо с темата на срещата, но тенденциозно са свързани с преките ви занимания.  Ако сте ги планирали проведете предварителни разговори, свързани с постъпването ви на нова работа. От значение е да сте сигурни в обещаното заплащане и че попадате в подходяща делова среда. През шестте почивни дни се пазете от кражби. Активността на измамниците се е повишила неимоверно. Имате възможност да приемете допълнителна задача, която не пречи на текущите ви служебни задължения. Ще се справите бързо, ще си възвърнете самочувствието и не на последно място – ще получите пари. Не предприемайте резки промени, бъдете търпеливи и отговорни, дори и ако сте направили задълбочен анализ и сте наясно какво ви очаква.

ЛЪВ

От началото на втората половина на месеца сте на висота, ако сте уговорили да провеждате делови разговори и се занимавате с предприемаческа дейност. Поканете партньорите си на обяд и разговаряйте в неформална обстановка. Бъдете внимателни с нахлуващите в живота ви нови познати, за да не се превърнат в причина за бъдещи неприятности. Няма да ви липсват делови предложения, но отново ви съветвам да бъдете много предпазливи. Съветвам да не се отклонявате от преките си служебни задължения, защото вредите на авторитета си. През целия период в дните ви се редуват успех с провал заради невъзможността да сте постоянни в изискванията си. През шестте почивни дни възобновете прекъснатите отношения с хора, които могат да ви бъдат полезни. Ако за вас са работни помнете, че внимателните и премислени действия ще ви помогнат да избегнете сериозните професионални грешки. Успехът може да се отклони от пътя ви, ако прекалите с вашата самоувереност. Разрешаването на натрупалите се текущи делови проблеми ще ви донесе спокойствие и възможност да работите пълноценно. Резултатите от вече завършена работа ви осигуряват отлични приходи.

ДЕВА

Пред двуседмичния период единствено вашата сдържаност и тактично отношение към вашите колеги и началници ви помагат да съхраните добрия тон. Очаквайте новина за отлични финансови постъпления. Не проявявайте незаслужена амбиция. Завършете започнатите задачи, за да избегнете критиката от началниците си. Кратко пътуване ще ви изпълни с надежда, че новите ви планове са осъществими. Не критикувайте колегите си. И без това общувате трудно напоследък. Промените и пътуванията ви носят удовлетворение. При необходимост и ако трудно се владеете ограничете деловите срещи и разговори, за да не се изпокарате заради вашите критични забележки, които не успявате да премълчите. Не започвайте нови занимания, ще бъдат проблемни. През шестте почивни дни признанието и приходите ви са гарантирани, ако сте разумни и умерени. Работа в съдружие ви носи добри пари въпреки колебанията ви и притесненията, които блокират бързото да вземете крайно решение. На моменти сте напрегнати, агресивни, емоционални и раздразнителни, въпреки че сте доволни от постигнатото през изминалите дни. Не са изключени проблеми с близките ви.

ВЕЗНИ

През втората половина на месеца интуицията ви предпазва от професионален провал, който рискувате да предизвикате заради ненавременно доверяване. Не се хвалете. Не уговаряйте срещи. Не харчете получените пари. Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни и както може да загубите нещо важно, така може  да попаднете в автопроизшествие. Въпреки трудностите имате възможност да осъществите планираното за този период. Спокойният тон при недоразуменията, които се налага да изясните, ще ви помогне повече от проявата на агресия и леенето на обидни думи. Успехът изисква да сте тактични и да не критикувате. Спор с колегите и деловите ви партньори за пари може да доведе до личните ви загуби. През шестте почивни дни приходите, които ще получите, са отлична възможност за началото нов бизнес или за стабилизиране на финансовото ви състояние. Ако се занимавате със семеен бизнес, в никакъв случай не се обезличавайте, потъвайки в сянката на вашите близки. Ще си спестите скорошни и бъдещи душевни страдания. Вашите нови познати ще ви бъдат както подкрепа в момента, така и бъдещи възможни неприятели, ако го допуснете, затова бъдете предпазливи. Мерете си думите.

СКОРПИОН

Промените през втората половина на септември са толкова неочаквани, че на някои от тях не ви е възможно да реагирате. Не допускайте натиск върху вашата воля. Пътуванията са ползотворни, ако не сте зад волана. Добре обмислените действия са гаранцията за бъдещите ви постижения. Новите запознанства са източник на бъдещи сериозни разочарования и професионални неприятности. Не провеждайте разговори с непознати хора, дори и да са настойчиви. Не проявявайте прекомерна доверчивост към хората от вашето обкръжение, за да се предпазите от интриги и удари под кръста. Очаквайте финансови постъпления, въпреки необходимостта от отстраняване на служебни пропуски и грешки. През шестте почивни дни бъдете отговорни към служебните си задължения, ако за вас част от тях или всичките са работни. Внимателно се вслушвайте в разговорите на колегите си, които може да ви упрекнат в нежелание да им бъдете полезни дори и само със съвет или чрез вашето мнение, на което държат. Повлияни сте от странни предложения на ваши нови си познати, но се замислете дали не си вредите. Без значение какво става около вас сте длъжни да съхраните вашия оптимизъм и бодростта на духа си.

СТРЕЛЕЦ

От първия ден на двуседмичния период не прекалявайте с изискванията към колегите си, ако се налага вие да поемете отговорност за поставената ви обща задача. Не налагайте с агресия реда и идеите си, защото ще предизвикате обратен ефект. Обърнете внимание на Съдбовните предупреждения. Знаете, че трудностите ви предпазват от проблеми и прибързаност. Овладявайте емоциите си, за да не избухнете в агресия. Ако прецените, че сами си създавате проблеми, променете отношението си към хората от вашето делово обкръжение. Прибързаността е абсолютно забранена. Ако ви поставят нови задачи, работете без напрежение. Ще ги приключите в срок. През шестте почивни дни, каквото и да ви гъделичка под лъжичката, не се замесвайте в делови спор, който не ви засяга, но сте решили на всяка цена да изразите позиция, естествено във ваша вреда. Рискувате да създадете сериозни проблеми в отношенията с колегите си, а скоро ще ви трябва подкрепата им. Не ви съветвам да пътувате, дори и ако се налага да провеждате спешни делови разговори. Избегнете неприятностите. Заемете се с рутинните си задължения и обмислете начинанията за следващия месец. Важно е да си наложите спокойствие и да щадите здравето си

КОЗИРОГ

Скъпи Козирози, пред вас са две седмици на лутане, в невъзможност да изберете посоката, защото всичките ви мамят. Застанали  не сте на кръстопът, а в кръг, водещ към шест различни посоки. Ще направите избора си и  ще се справите отлично с деловите си задължения, ако не се оставите в лапите на депресията заради странна липса на увереност в собствените ви възможности. Не давайте обещания, които няма да изпълните! Пътуване ще ви се отрази добре и скоро ще ви донесе отлични финансови постъпления. Не споделяйте намеренията си да осъществите делова среща, за да не ви изпреварят и провалят. На работното място бъдете активни и не мърморете, ако ви поставят нови задачи. Бъдете внимателни през шестте почивни дни, защото странични съвети могат да ви навредят при доверчивост от ваша страна. Не допускайте финансови загуби. Вашият стремеж към промяна носи негативни последици. Не се опитвайте да надскочите себе си. Планирайте работата си за следващия месец и се отдайте на отмора в компанията на близките си. Не проявявайте амбицията да се доказвате в личен и професионален план. Личните ви отношения ще се сринат, а и рискувате да останете без работа.

ВОДОЛЕЙ

От първия ден на двуседмичния период внимавайте при разговорите с колегите си и не се изкушавайте да спорите с тях. Предстои ви разрешаването на дразнещи служебни проблеми. Справяте се блестящо, отговорно и компетентно със задачите си. Стабилизирайте постигнатите резултати. Още веднъж огледайте плановете си, за да избегнете разпиляването. Новина за финансови загуби, предизвикани от поредните грешки и фатални пропуски на колегите ви или деловите ви партньори, ще ви развали настроението. Няма как да реагирате веднага, но не се притеснявайте, изход има, дори да не е бърз. Причината за трудностите, се корени в авантюристичното ви желание да предприемете прибързано необмислени начинания. По-добре не рискувайте. През шестте почивни дни приемете без колебание и притеснение сътрудничеството с хора на науката. Обмислете предстоящите промени, ако са свързани с кариерното ви развитие и извлечете максимална полза за себе си. Не провеждайте инцидентни и непланирани разговори за разширяване на дейността ви или за начинания. Търпението и вашата добронамереност ще ви спечелят уважение. Не се поддавайте на гнева си.

РИБИ

В началото на двуседмичния период всички ваши нови идеи, които споделяте, ви обещават бързи финансови постъпления. Обмислете ги още веднъж на спокойствие и направете крачката към тяхното начало. При необходимост проведете неотложните разговори и срещи. Помислете какво е необходимо за  наближаващото годишно приключване на вашата фирма.  Избягвайте общуването с хора, които ви губят времето. Въпреки че се справяте отлично с деловите си задължения. Типичното ви променливо настроение е изцяло във ваша вреда. Проявете предпазливост при общуване с новопостъпили хора от деловото  си обкръжение. Не надценявайте силите и знанията си. През шестте почивни дни сте впечатляващо активни, в очакване на положителни резултати от свършената работа. Нетипично за вас сте заредени с оптимизъм. Установяването на нови делови познанства ви отваря пътя за осъществяването на обмисляните начинания. Емоцията ви пречи да водите спокойни разговори и да намерите изход от създадената ситуация. Коректността в отношенията ви ще ви предпази от неприятности и ще стабилизира разколебаното доверие във вас.

 

 

ЗАБРАНЕНИ ХИРУРГИЧЕСКИ ИНТЕРВЕНЦИИ, АКО НЕ СА ЖИВОТОСПАСЯВАЩИ

 

Луна във Везни - забранени са операциите на бъбреците и пикочния мехур, а също на бедрата, включително и процедурите за изсмукване на мазнини.

Луна в Скорпион - забранени са операциите на половите органи, на простата при мъжете, на матката и за премахване на кисти при жените, забранени са абортите и операциите на яйчниците.

Луна в Стрелец - забранени са операциите на черния дроб, също и свързани с донорство на органи, които може да не бъдат приети от трансплантирания пациент. Забранени са ваденето и лечението на зъби.

Луна в Козирог - забранени са операциите на костите и ставите, както и кожни процедури при алергии, ако не е установена причината за тях, забранени са ваденето и лечението на зъби.

Луна във Водолей - забранени са операциите на сухожилията, вените, очите, на апендикса.

Луна в Риби - забранени са операциите на стъпалата, ноктите на краката и на лимфната система.

Луна в Овен - забранени са операциите на главата, на очите, на ушите, на носа и на лицето - включително пластичните, филърите и ботоксът, ваденето и лечението на зъби.