Младата българската поп-рок група Innerglow отново зарадваха феновете си ново музикално бижу - своята новата песен “Hurt Ya”.

„Това е последен сингъл за нас преди да издадем нашия дебютен албум. Рокаджийският елемент се усеща отново, защото ние сме си рокаджии по душа. В текста си има една мрачна нотка. Има я тематиката за хората, които нараняваме дори без да искаме“, разказа в ефира на bTV Radio вокалистът на групата Тодор Ковачев.

Ритмично, танцувално, зареждащо и мелодично, по запазената марка на банадата, “Hurt Ya” е последният сингъл на Innerglow преди издаването на дебютния им албум. Песента съчетава поп, диско и фънк влияния с обичайната за тях рокаджийска основа, а текстът разказва за една приключила любов и за последиците от нея - за желанието на двама души да продължат напред без да нараняват другия, дори когато това изглежда невъзможно.

В момента текат последни приготовления по подготовката на първия авторски албум на групата, а момчетата вече няма търпение да го представят пред всички любопитни да го чуят.

„Идва една съвсем нова фаза за групата. Време е за нещо ново, нещо различно. Пълни сме с идеи за нова музика и песни. Надявам се, че ще можем да изненадаме приятно нашите слушатели със стиловото ни развитие“, каза още Тодор.

Дебютният албум на групата ще бъде представен на 27 ноември с концерт в столичния Sofia Live Club, когато ще е премиерата му пред публика.

Чуйте интервюто на Тереза Захариева с Тодор Ковачев: