Миналата година светът отбеляза 60-годишнината от първия филм за Джеймс Бонд. Но партито все още не е приключило и любимият агент на Короната се звръща в зала "България"!

Още повече емблематични песни от филмите за Джеймс Бонд ще прозвучат в концерта на първия ни оркестър под палката на Константин Добройков.

Ще чуете и няколко симфонични сюити, както и оригиналната тема на Бонд, написана от композитора Монти Норман за първият филм от поредицата „Доктор Но” (1962). И още: мегахитове като "Diamonds Are Forever", "The World Is Not Enough", "Golden Eye" и "Skyfall", оркестрирани специално за Софийската филхармония и изпълнени от Рут Колева, Милица Гладнишка, Криста, Ягода Тренева, Виан, Живко Станев и Боби Косатката.

Live Band: Филип Александров, Светослав Неделчев, Деян Илиев, Стоян Джаферов. Независимо дали сте отдаден фен на легендарния 007 или просто искате да запознаете детето си с класиката на нашето време, националният оркестър ще ви поведе на строго секретна мисия със самия Джеймс Бонд.

Повече за концерта чуйте в интервю на Лили Ангелова с Боби Косатката - Борислав Мудолов.