Lyrra - певицата, която завладя ефира още с дебютния си сингъл “Believe”, а после затвърди таланта си с дуета с Tony Wolf – “My Heart is Beating”, е готова да ви пренесе в страната на мечтите с най-новата си песен DREAM. Текстът е дело на самата Любомира Павлова – Lyrra, пише и музиката заедно с тандема Fabrizio Parisi & The Editor, които стоят зад гърба ѝ от самото начало.

„Тя е лична и преживяна песен, която е посветена на моята любовна история. Затова е моята сбъдната мечта“, разкри Lyrra в ефира на bTV Radio. „Мечтите не трябва да се забравят, защото това вдъхновява и те кара да бъдеш деен в живота и да правиш нещата, които искаш“. "Dream" е толкова лична и вдъхновена, че за видеото към песента Lyrra кани истинската си половинка, да влязат заедно в главните роли. Сценарист и режисьор на клипа е Кольо Колев, който завежда двойката в красивото Велико Търново, за да запечата на лента една красива любовна история на фона на старопрестолния град и внушителни места като „Люлката на любовта“ на Гарга баир и Художествената галерия „Борис Денев“.

В продължение на два дни екипът обикаля различни локации, като не липсват и силни емоции. За да достигнат до определена за снимки местност е трябвало да станат в 4:00 сутринта и да направят голям преход пеша през гората с цялата техника, за да запечатат красотата на изгрева.  

„Най-важното е желанието на човек да се развива всеки ден. Когато си отдаден на това, което правиш, няма начин хората да не го отразят“, каза още Lyrra.

"Dream" излиза с подкрепата на Национален фонд „Култура“.

Чуйте повече в интервюто на Георги Митов с Любомира Павлова – Lyrra, разположено в звуковия файл:

Любомира Павлова е родом от Кюстендил и от дете се занимава с музика. Първоначално ходи на уроци по пиано, а малко по-късно – и на народно пеене. Завършва средното си образование в НМУ „Любомир Пипков“ – гр. София с профил „Народно пеене“, а висшето си – в СУ със специалност „“Музикална педагогика“. Още в гимназията е забелязана от ансамбъл „Чинари“. Веднага след като завършва става неразделна част от най-големия и утвърден частен ансамбъл у нас. Преди 5 години, по идея на основателя и главен хореограф на „Чинари“ Асен Павлов, Любомира, заедно с Деница Стойкова и Радостина Николова, сформират трио „Булгарина“. С него създават прецедент като печелят и двете големи награди на фестивала „Пирин фолк 2018“ в една и съща година, успех, който никой друг изпълнител не е постигнал и до днес. „Българина“ изпълняват автентичен фолклор, но и такъв с осъвременен аранжимент. Паралелно става част и от световния музикален феномен „Мистерията на българските гласове“ и неотменна част от концертния им състав като един от най-младите изпълнители в хора. „Когато завърших през 2014г., обявиха конкурс и ме приеха, а сега съм неотменна част от този състав. Колегите ми от фолклорните среди са много отзивчиви. Завърнахме се от Чехия. Имахме 2 концерта на голям фестивал в град Бърно. Пандемията ни се отрази на концертния живот и това беше моето първо и жадувано излизане от 2 години насам. По-голямата част от публиката бяха местни хора и много се интересуват от този вид музика“, добави Любомира Павлова – Lyrra.