Носителката на „Златния Орфей“ и още десетки награди от български и международни конкурси и фестивали Маргарита Хранова се завръща на музикалния небосклон. Този път с разтърсваща балада, в която тъгува по своята голяма и непрежалима любов – „Ти ела“.

Автор на музиката и аранжимента на баладата „Ти ела“ е композиторът Милен Македонски, а текстът е на поета и автор на музикална поредица по bTV Костадин Филипов.

„С композитора Милен Македонски подарихме тази песен на Маргарита Хранова по повод нейната годишнина в края на декември, когато тя навърши 70 години. Направихме го с цялата ни любов към нея. По стечения на обстоятелствата пък видеоклипът е готов в навечерието на Цветница – нейния имен ден“, каза в ефира на bTV Radio Косьо Филипов.

Мелодията е създадена конкретно за гласа на Маргарита Хранова от Милен Македонски. Двамата имат вече издаден авторски албум през 2017 г. – „Копнеж“. В годините песни на талантливия композитор и преподавател в НУИ “Панайот Пипков” в Плевен са печелили редица музикални форуми в цялата страна.

„Бях изключително трогната и щастлива, че те ми подариха тази песен и съм им изключително благодарна. Песента и изключително красива и мелодична, със затрогващ текст, който докосва всеки човек, който се заслуша в нея“, сподели Маргарита Хранова.

Чуйте интервюто на Тереза Захариева с Маргарита Хранова и Костадин Филипов.

Видеоклипът на „Ти ела“ е заснет от режисьора Йордан Петков и оператора Георги Врабчев. За своя изтънчен външен вид Марги Хранова се е доверила на роклите на „Alfa Brides“.