В началото на летния сезон Марина Кискинова пусна новата си песен „Вятър в пустиня“. Морското видео е заснето в Лефкада, Гърция, на известния плаж Porto Katsiki, където отцепват част от него специално за снимките. Това разказа тя в ефира на bTV Radio.

 „Препоръчвам на всички да посетят това място, защото е едно от най-красивите места, които съм виждала“, споделя Марина.

 За първи път виждаме певицата с тъмна коса и крайно различна визия. Във видеото, режисирано от самата Марина, тя играе сама със себе си в два образа - тъмен и светъл - което олицетворява и тези нейни страни.

 „При мен наистина доминира светлата страна, но има моменти, в които може би е добре да се включва и тъмната страна на човек…много фино, разбира се. Например когато отстояваш себе си“, каза тя.

 За заснемането на нейното второ аз, като  дубльорка влиза Виктория Атанасова - хореограф на видеото и танца в него. За визиите на тъмната и светлата Марина, освен цветни лещи, използват и перуки, за да може двете момичета да се разменят и да се получи ефектът на един и същи човек в две различни роли. 

Зад камерата на видеото застава Добромир Николов, цветните корекции са на Любомир Балабанов /Grey Universe/.

 Музиката и аранжимента на “Вятър в пустиня” са на Веселин Ценов – Algoriddim с който работят заедно от години. Да написването на текста Марина Кискинова си партнира с Evangeline и Елена Илиева.

Чуйте интервюто на Тереза Захариева с Марина Кискинова.