Михаела Маринова ще посрещне Коледа в уютната атмосфера на дома заедно с нейните родители. Това сподели тя в ефира на bTV Radio.

„На Коледа ще бъда вкъщи, пред камината, и с нашите – традиционно, както обикновено. На Нова година ще се работи. Ще има много музика, веселба. Разбира се, ще се видя и с част от моите почитатели“, каза тя.

В края на годината, като подарък за своите фенове, певицата представи своята най-нова песен „Need you“. Български и румънски лейбъл обединяват усилия, за да лансират новия проект на Михаела Маринова в  12 държави. 

Песента е резултат от поредната й колаборация с румънския хитмейкър Monoir, чийто лейбъл Thrace Music през последните години успя да отбележи зашеметяващи успехи в Турция, Русия, Индия, Полша, Канада и др. Сега Thrace Music обединява усилия с Virginia Records, за да лансират заедно сингъла на Михаела в световен мащаб.  “Need You” е песен създадена в рамките на второто издание на творческия лагер за писане на музика Sofia Songwriting Camp, който се състоя в Боровец в началото на октомври. Освен Cristian Tarcea (Monoir) и самата Михаела Маринова, сред авторите на парчето е и младият български автор Витали Езекиев.

"Мечтая за следващата стъпка - по-голямата сцена, а именно международната сцена", каза Михаела.

Режисьор и сценарист на видеоклипа на „Need you“, осъществен от Albion Films, е Виктор Чучков.

Чуйте цялото интервю на Тереза Захариева с Михаела Маринова.