Афро хаус, етно елементи, завладяващ ритъм и убийствен саунд- всичко това прави „Пеперуга“ най-силната заявка за тотален летен хит.

Създадена от творческия екип на Савина, DiMO(BG) и Алекс Нушев, песента завладява от първо слушане. „Пеперуга“ носи онова усещане към ефекта repeat, което те кара да усилиш звука и да слушаш отново и отново. 

Чуйте повече в интервюто на Георги Митов с певицата Савина Пламенова, разположено в звуковия файл:

Във видеоклипа към песента екзотичната Мария Коса пренася пясъчната енергия към афро моментите на песента, а самата Савина е в ролята на магнетична нимфа, сякаш родена от българска легенда. Под режисурата на Bashmotion целия афро и етно микс оживява в модерна приказка.

Аранжиментът, миксът и мастерингът на „Пеперуга“ са на DiMO(BG). За музиката Савина отново е в партньорство с Алекс Нушев, с когото работят заедно по хита от лятото на 2021 г. „Юначе“ и етно джаз проектът „Бела Ле“.

С „Пеперуга“ Савина продължава своята хит линия, в която съчетава етно и фолклор с денс елементи и в която просто се влюбваш от първо слушане.

Повече за Савина: Името на изпълнителката стана популярно, след успеха на авторския проект „Юначе“- в ремикс на DJ Dian Solo. Макар и дипломиран биолог, Савина е изкушена от магията на фолклора и го претворява в песните си по нетрадиционен начин. Освен музикален талант, изпълнителката преоткрива в себе си и в изобразителното изкуство. Наред с ясните таланти в живота си, Савина не скрива и любовта си към ежедневния спорт, както и предпочитаната компания за сигурно добро настроение.

Повече за DiMO(BG): DiMO (BG) е на клубната сцена повече от 20 години. Печелил е два пъти награда за най-добър House DJ на България и през последните години траковете му достигат челните места в световни класации за електронна музика. За 2021г. се нарежда на 25то място в Топ 100 Tech House артисти според американския магазин за музика Traxsource. Негов трак в колаборация с Мр.К остава на първо място в общата класация между всички жанрове за няколко месеца и попада в сетовете на DJ от цял свят. Има и собствен лейбъл.