„Няма печеливши от нито една война. Страдат всички - обикновените граждани, децата. Трябва да има бъдеще за децата. За да живеем в мирен свят, всички трябва да положим усилия. Не може в 21 век да се случват такива неща". Така  Нели Петкова коментира руската инвазия в Украйна в ефира на bTV radio. Певицата гостува в предаването "За града", за да представи новия ѝ сингъл „AIN'T THINKING 'BOUT YOU“. Идеята за клипа и режисурата са на самата Нели Петкова. Музиката и текста са американският продуцент и носител на  награда „Грами“ David "Swagg Arcelious" Harris (автор и на аранжимента) и Nafsica Gavrilaki. Песента е за изпепеляващата страст между двама души със силни характери, за тяхната невъзможна любов. „Опитваме се да избягаме от самите себе си, от нашите емоции", сподели Нели Петкова в ефира на bTV Radio. В песента „разказвам за една неотминала любов, която се опитваш да преодолееш, но чувствата са толкова силни, че не можеш да се откъснеш от нея", допълни тя.

Снимка: SME

„Неправилната комуникация ни пречи в личните, професионалните отношения. Липсата на социален опит понякога, да се изразяваме правилно, да се страхуваме да кажем онова, което искаме на отсрещната страна, да си признаем чувствата, грешките, да не сме толкова силни във всеки момент- няма страшно да кажеш, че си сбъркал и да се извиниш и да заявиш какво изпитваш. Най-големият проблем на модерното общество е липсата на комуникацията", счита Нели Петкова.  

Чуйте повече в интервюто на Георги Митов с певицата Нели Петкова, разположено в звуковия файл:

Клипът на новото й парче е като кратък екшън филм, в който бившите влюбени се разделят в яростно автомобилно състезание, но победител няма. Видеото ще очарова и най-запалените фенове на автомобилния спорт със свистене на гуми, облаци прах и “аромат на бензин”. В клипа Нели си партнира с Васил Жеков – рали състезател, основател на академията по безопасно и майсторско шофиране „ Jekov Rally School”, създател на единствения по рода си професионален полигон в България. Един от състезателните автомобили във видеото, е направен по поръчка за пистовите шампионати в Германия и е оборудван с американския мощен двигател  v8 – 520 к.с.

Сингълът е наличен във всички дигитални платформи, разпространен от Warner Music, чрез Орфей Мюзик.