Когато цялото напрежение от деня се стовари върху нас, той ни разтоварва от него. Николаос Цитиридис се завръща на екрана на bTV на 31 януари. С „Шоуто на Николаос Цитиридис“ отново ще преминаваме през всичко с усмивка. И ако според водещия отговорът на въпроса през какво преминава може би ще депресира слушателите, е категорично ясно как се случва това: „Абсолютно сме обречени да живеем живота!“ – каза той в интервю по bTV Radio.

Първият гост в новия сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ ще бъде Ицо Хазарта. „Той е стъпил здраво с двата крака на два върха – на музикалната и на политическата сцена. Даваме категоричен знак на зрителите с кого ще ги срещаме през този сезон – с хора, които имат какво да кажат и знаят как да го кажат.“ – покани ни пред екраните Николаос Цитиридис.

За паузата между двата сезона той планира пътувания в страната, но в крайна сметка остава на дивана вкъщи. Най-дългото му пътуване е до зоокът в Перник, където осиновява алпаката Виктор.

Участието си като жури в „България търси талант“ той определя като едно от най-грандиозните преживявания в живота си и ни обеща взрив от изумление. „Ще видите неща, които ще ви оставят без дъх. Аз си поплаках, често бях усмихнат и дори свирих на барабани заедно с някои от участниците.“ – разкри Николаос Цитиридис.

Интервю на Светослав Николов: