Скоро след издаването на първия си сингъл "Cologne", българката Ангелина Стефанова, с псевдоним Angelina Steff, продължава да разчупва поп музиката с новия си сингъл "Lie To You". Тя смесва модерното поп звучене с нотки на рок, синтезатора на 80-те и романтичните текстове на бандите от миналото. Изпълнителката обаче твърди, че за нея най-важно е чувството, което една песен предизвиква у слушателя.
 
 
Чуйте повече от интервюто на Георги Митов с Ангелина Стефанова, разположено в звуковия файл:

Ангелина е родена в град Мездра и е на 26 години. Докато твори музика, тя завършва бакалавърска степен в Бизнес университета Уорик във Великобритания, а след това се дипломира като счетоводител с една от най-уважаваните, световнопризнати програми на Института на дипломираните експерт-счетоводители на Англия и Уелс (ICAEW) и в момента работи в Лондон като финансов ревизор.
 

Преди да се съсредоточи върху своя музикален път като артист, Ангелина пише песни и за известни български изпълнители като Тита (парчето "Bésame"), а първата й издадена песен в България е с Боро Първи през 2016 година - "Нещо Ново" .
 
Ангелина обещава, че много скоро предстои да издаде няколко песни на български език с интересно ново звучене и патриотичен текст.