Второто издание на фестивала „BEST OF INDIA“ - най-голямото търговско изложение за ексклузивни индийски продукти, се провежда в 2 града - София и Варна.

Събитието е част от поредица инициативи отбелязващи 75-тата годишнина от независимостта на Индия. За да ни разкаже повече за повода и как той се отбелязва по света в студиото на bTV Radio гостува Лавиш Шарма.

В София фестивалът е до 30-ти юни 2022 г. в зала “Универсиада”, а във Варна до 18-ти юли 2022 г. в Двореца на културата и спорта. Фестивалът се провежда със съдействието на Българска търговско-промишлена палата.

Повреме на фестивала „BEST OF INDIA“ повече от 50 компании от Индия ще представят своите висококачествени продукти и услуги, включително ориз, чай, подправки, подаръци и занаяти, обзавеждане за дома, текстил и облекла, бижута и козметика и др.

Работното време на изложението от 18-ти до 30-ти юни 2022 г. в София ще бъде от 11:00 часа до 20:00 часа, а във Варна за периода от 7-ми до 18-ти юли 2022 г. от 10:30 часа до 19:30 часа. Вход свободен за целия период на фестивала.

За доброто настроение на посетителите ще има развлекателна програма, включваща индийски танци, йога демонстрации, рисуване с къна, прожекция на индийски кино, музика и други културни дейности. Любителите на индийската кухня ще могат да се насладят на традиционни деликатеси.